2777
2789

توروخدا نگید نه نکن نصیحتم نمیخوام 

تورو جون عزیزتون اگه کسیو میشناسید موکل قوی داره طلسم در میاره بگید 

لطفا گزارش نزنید در مونده شدم 

کمکم کنید اگه میشناسید کسیو بیچاره شدم 

خدا نگذره از اونی که طلسم زده میشناسمش 

تورو امام حسین اگه میشناسید کسی که در بیاره طلسمو بهم بگید برم پیشش

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
من دارم اما نمیدم.چون خود اون طرف اگر وارد بود زندگی پسر خودشو درست میکرد که طلاقونگیره .ولی میگه مو ...

من نمیخوام دعا بگیرم طلسم بگیرم فقط میخوام برام در بیاره طلسمم شیطانیه دارم نابود میشم لطفا اگه میتونه بده اونا برای هم خونشون نمیتونن کاری بکنن

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی نصیحت سوره قرآن چهل روز با صدای بلند پخش کن طلسم باطل میشه.گاهی هم میبینی خدا برات صلاح دونسته ا ...

نه اینترو امتحان کردم 

صلاحو ول کن تورو خدا 

تا حالا گرفتار نشدین ببینید چیه انشالله هیچ وقت گرفتار نشید اون وقته میفهمید حال منو

عزیز بچه هم داری؟از کجا فهمیدی طلسم داری؟

ندارم 

میدونم سردی دارمو جدایی بدبختی کشیدم حتی میدونم کی زده نمیتونم کسیو پیدا کنم در بیاره خدایا پس اون از کجا گرفته تورو امام رضا اگه میشناسید بگید تازه عروسم نابود شدم

نه اینترو امتحان کردم صلاحو ول کن تورو خدا تا حالا گرفتار نشدین ببینید چیه انشالله هیچ وقت گرفتار نش ...

چرا اتفاقا گرفتار شدم دنبال همه این راه ها هم رفتم حتی دعا هم گرفتم ولی بعدش فهمیدم چقدر چرته..گاهی یک اتفاق باید بیفته ولی ما فکر می‌کنیم طلسم ولی اون کار خداست قبول کن.

چرا اتفاقا گرفتار شدم دنبال همه این راه ها هم رفتم حتی دعا هم گرفتم ولی بعدش فهمیدم چقدر چرته..گاهی ...

نه این اتفاق نیست اصن جون توضیح دادن ندارم میدونم طلسمه من طرفم میشناسم میدونم طلسمه

ندارم میدونم سردی دارمو جدایی بدبختی کشیدم حتی میدونم کی زده نمیتونم کسیو پیدا کنم در بیاره خدایا پس ...

چون بچه نداری میگم

بنظرت احتمال نمیدی این جدایی به نفعت باشه؟؟؟؟

چون منم الان از خدامه بچه نداشتم و جدا میشدم

این خانم واسه کسی طلسم نوشت شوهرش با زن های دیگه نخوابه چند سال قبل بعد ۱۰ سال خانومه تصادف کرد قطع نخاع شد زنگ زد فحش این که تو بدبختم کردی چرا این دارو واسم نوشتی حالا که من قطع نخاع چکار کنم این واقعی کا گفتم.خواستم بدونی طلسم و .... همش بدبختیه

چون بچه نداری میگمبنظرت احتمال نمیدی این جدایی به نفعت باشه؟؟؟؟چون منم الان از خدامه بچه نداشتم و جد ...

نه 

کسی تو زندگی بقیه نیست ببینه این داستان ب نفعشه یا داستان چیه من خودم زندگیمو میدونم اینم میدوننم طلسمه