2777
2789
عنوان

آشپز کوچه مثل سگ پسرمو گاز گرفته

143 بازدید | 15 پست

تو کوچمون یه آشپزخونه هست 

پسرم  و دوستاش  ساعت پنج شش غروب داشته بازی می‌کرده کوچه  انگاری آشپز میگه برید اونور اینام نمیرم پسر من انگشت اشاره اش و نشون میده یارو مرتیکه ام میگیره  انگشتش گاز میگیره بعد اینکه پسرم با گریه اومد بهم گفت مرده منو گاز گرفته 

مرده اومد معذرت خواهی کرد و گفت اصلا من گاز نگرفتم. درضمن پسرم  نزدیک پنج سالشه  کاریم ندارم کار پسرم درست بود یا اشتباه اگر. میومد بهم می‌گفت خودم میدونستم با پسرم چیکار کنم 

از اون موقع  همش تو ذهنمه چرا با مرده دعوا نکردم فحشش ندادم ک چرا پسر منو گاز گرفته چیکار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاش و دیدم

با بچه ۵ ساله خودشو یکی دیده😐دعوا نکن ولی دیگه رو هم نده بش.به بچت هم حالی کن حرکت زشتیه و نباید انجام بده.برادرزاده من سر این کارا و البته فحشایی که میده کمتر روزی هست کتک نخورده بیاد خونه

نمیگم کار اشپز درست بوده اون باید به شما میگفت تا تنبیهش کنید اثا کار پسر شما زشت تر بوده پسره پنج س ...

معنی بدشو نمیدونه ک خیلی جاها ب معنی لایک دید. مغز خراب آشپز  کار دستش دادع

معنی بدشو نمیدونه ک خیلی جاها ب معنی لایک دید. مغز خراب آشپز کار دستش دادع

مغز خراب اشپز! 

چرا اجازه میدیدی بچه پنج ساله تو کوچه ول بگرده هم مزاحم کسب و کار بقیه بشه هم این چیزای زشت یاد بگیره 

الان پشت کار زشت یچت دربیای دو روز دیگه از پسش برنمیایی