2777
2789
عنوان

میشه یکم باهاتون درد دل کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب خیلی کلی بود  نمیشه نظر قطعی داد  شاید خودت مقصری کاری میکنی که اونم داغ میکنه  ...

👍

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

عزیزم دوست داشتن با اینکه اجازه بدی شخصیتتو خوردکنه فرق داره! اول باید خودتو دوست داشته باشی و برا خودت احترام قایل بشی تا کسی دیگه رو دوست داشته باشی در غیر این صورت خورد میشی دیگه چیزی ازت نمیمونه شخصیت هم که نباشه نفرت ایجاد میشه اول برای خودت احترام قایل شو و شرایطتو بسنج اگر واقعا دوستت نداره خودتو وخانوادتو کوچک نکن! 

به نظرم بزار برو ن به قصد طلاق ....تو پاشو از زندگیش برو یه مدت ...اصن هیچ اثزی از خودت نزار ن زنگی پیامی هیچ...

اگه بعد یه مدت اومد دنبالت ک هیچ یعنی میخوادت 

اگه بعد رفتنت پشت سر خودشم نگاه نکرد ....

دیگه خودت بهتر میدونی بابد چیکار کنی

باهاش آروم صحبت کن  مشکلاتو با آرامش حل کنین چیز دیگه ای نمیشه گفت وگرنه یکی ندونسته میاد گ ...

😆😆😆👏👏👏👏

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عجب خیلی کلی بود  نمیشه نظر قطعی داد  شاید خودت مقصری کاری میکنی که اونم داغ میکنه  ...

بخدا من ادم نساختن نیستم 

من با همه چیش ساختم ولی خودش اصلا حاضر نیست کوتاه بیاد خیلی بد دله😔شکاکه با اینکه بهوخداوندی خدا تا حالا حتی فکرم خطا نرفته چه برسه به خودم