2777
2789

وقتی بچه های خاهرشوهریابرادرشوهرتون میان خونه مادرشوهرتون چجوری بچتونو کنترل میکنین که بهانه نگیره ونخادبره پیش اونا بازی کنه من برام معضلی شده  مادرشوهرمم نمیگیرتشون میان پشت درخونه  بچه اموصدا میزنن  هم  اعصاب بچم بهم میریزه که نمیذارم بره هم باشوهرم دعوام میشه که میخادبچه روببره خونه اونا بابچه هابازی کنه  

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از رهن کردن خونه الانم ،که دور شدم همین وضعیت تو رو داشتم ،البته اونا دوس نداشتن بچم بره چون اذیت میکرد ،بچم خودش به زور میرفت😅

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

روزایی که کیدونی میخوان بیان از قبلش‌برید بیرون خونه کادرت یا پارک یا خرید ...

خبرندارم چه روزایی میان  امروز مامانم نبودکه برم خونشون  خاهرشوهرم که بچه هاش بیشترروزااینجان 

ببین یه چیز بگم راحتتر کنم خودت داغون نکن بیخیال باش بچه بدتر تربیت بد میشه تا بره پیش اونا

ینی چی نفهمیدم

بزا بره خوبه که ،من دخترم بچه های جاریم میان به سرعت نور میره خونه مادرشوهرم ،البته هر مهمونی بیاد صداشو بشنوه میره مگه غریبه باشه که میخواد منم برم تنها نمیره منم گاهی میرم گاهی نه ،اتفاقا من دوست دارم بره یه نفسی بکشم همش تو خونه تنها بمونه خوبه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
قبل از رهن کردن خونه الانم ،که دور شدم همین وضعیت تو رو داشتم ،البته اونا دوس نداشتن بچم بره چون اذی ...

من نمیزارم بره ولی شوهرم ورمیداره میبرش نذارمم ببرش دعوامون میشه 

من نمیزارم بره ولی شوهرم ورمیداره میبرش نذارمم ببرش دعوامون میشه

خب بره بازی کنه چی میشه؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..