2777
2789
عنوان

خانومایی که خونه مادرشوهراتون زندگی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 36 پست
یکبار باشوهرم خیلی دعوامون شدسراین مسئله زنگ زدگفت نذارن بچه هاشون بیان صداش کنن باز اونا کارشونواد ...

خودت پیام بده به ننه باباشون بگو‌قبل‌گفتم الکی بگو تازه کرونا گرفته بدنش ضعیفه دکتر گفته کسی نباید بقلش کنه بوسش‌کنه و ...

هیـــــــــــــچ راهی ندارهاینو من بعد از 12سال میگمراهش فقط رفتن از اونجاست

کاشکی میتونستم برم واعصابمونجات بدم حالم ازاین جهنم بهم میخوره

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این هفته مامانم نبود وگرنه میرفتم خونه مامانم بدبختیه من اینکه شوهرمم همدلم نیست یک ذره بچه ناراحت ب ...

بچه گناه داره دلش کباب میشه سخت نگیر ولی وقتی رفت بگو نیم ساعت دیگه بیا باهم کاردستی میخواییم درست کنیم کیک بپزیم ی بهونه ای بیار صداش کن

کاشکی میتونستم برم واعصابمونجات بدم حالم ازاین جهنم بهم میخوره

منم مث تو بودم

وووو

تا پای طلاق چند بار رفتم

الان باهاشون قطع ارتباطم

قطع ارتباط کامل

بمیرم نمیان خونه م

بمیرن هم نمیرم

دقیقا کجای خونه پدرشوهرتی

من حیاطمون مشترک بود

دیوارکشی کردیم

حالا شدیم همسایه دیوار به دیوار

بااینکه 3سال خونشون نمیرم

ولی هرررربار که صداشونو بشنوم

حالم بد میشه

از صداشونم بیزارم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم مث تو بودمووووتا پای طلاق چند بار رفتمالان باهاشون قطع ارتباطمقطع ارتباط کاملبمیرم نمیان خونه مب ...

من طبقه پایینم حیاط جداداریم  درآپارتمانی مشترکه که پشتش چیزی گذاشتم رفت وآمد نشه اصلا منم اصلا وابدا کاری بکارشون ندارم ولی وقتی بچه های خاهرشوهروبرادرشوهرم میان بچم دیوونم میکنه میخادبره بااونابازی کنه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
من طبقه پایینم حیاط جداداریم درآپارتمانی مشترکه که پشتش چیزی گذاشتم رفت وآمد نشه اصلا منم اصلا وابد ...

بچه ت پسره؟؟ 

چندسالشه؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻