2777
2789
عنوان

چهار ماهه پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست
خدایا منو بخووووورر طفلک رو چرا انقدر میترسونین به قول اون خانوم نازاشم کردین؟ 😑حالا همه متخصص زنان ...

چی میگین؟ مگه من گفتم نازان؟؟ گفتم برای جلوگیری از نازایی پیگیری کنه

خدا شفا تون بده واقعا 

حسبی الله ❤
خدایا منو بخووووورر طفلک رو چرا انقدر میترسونین به قول اون خانوم نازاشم کردین؟ 😑حالا همه متخصص زنان ...

مثل اینه که من بگم چرا متهمش میکنی به شوک عصبی وروانی بودن

خوبه از حرف خودت کسی اینجوری برداشت کنه؟! 

مشکلات عصبی زندگیتونم نیارین تو نی نی سایت سر مردم خالی کنید 

حسبی الله ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینه که من بگم چرا متهمش میکنی به شوک عصبی وروانی بودنخوبه از حرف خودت کسی اینجوری برداشت کنه؟! ...

😑😑😑😑😂😂ریلکس باش چی میگی خدایی؟ 😂 چیو به چی ربط میدی؟ 

متهمش کردم به شوک عصبی داشتن چ سیقه آیه ولم کن تورو خدا بیخیال خانم 😂😂💙

چرا میترسونیش خوب واسه خودتون میبافین میدوزین بنده خدا رو نازا هم کردین.

واقعا نازا میشم؟

میشه یکم توضیح بدید راجب این موضوع 

آخه قدیمی ها و مادربزرگ اینامون که دکتر و اینا نداشتن چیکار میکردن

چرا بچه رو میترسونین؟ اونم با این سنتون واقعا نمیفهمین؟ ببین تا چندین سال منظم نباشه طبیعیه پریودیت ...

مرسی ممنونم 

واقعا ترسیدم 

ولی خب باشه گلاب و زعفرون رو انجام میدم ببینم میشه یا نه 

البته آدم استرسی هم هستم بقول شما

کجای حرف من نوشته نازایی ؟؟؟؟  

من متخصص زنان و زایمان نیستم ولی مثل اینکه شما هستی 

چون اینقدر که شما معاینه نکرده مطمین صحبت میکنی من اینقدر مطمین صحبت نکردم 

من گفتم یکی از نشانه های تنبلی هست و میتونی بری نت رو بگردی و از عوارضش مطلع بشی و باید بری دکتر 

نمیدونم واقعا اینقدر براتون سخته اگه چیزی رو نمیپسندید یا فکر میکنید با نظراتتون هماهنگی نداره از کنارش بگذرید و نادیده اش بگیرید حتما باید تک تک نظرات رو ریپلای کنید؟؟؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
کجای حرف من نوشته نازایی ؟؟؟؟ من متخصص زنان و زایمان نیستم ولی مثل اینکه شما هستی چون اینقدر که شما ...

برام اهمیتی نداره اما پست بالارو ببینین که میگه واقعا ترسیدم! ی دختر 17 ساله رو میترسونین اینطور میگین خب!

نه من متخصص زنان زایمان نیستم اما همین مشکلات رو داشتم پس بیشتر از شما ازش اطلاع دارم حالا بیخیال حوصله بحث ندارم ولی سری بعد نترسونین کسیو

خیلی راحت میتونین بگین مشکلی نیس اما ی دکتر برو ضرر نداره اگ دفه دیگ ام نامنظم بود ی متخصص برو 

نک این حرفا 

مرسی ممنونم واقعا ترسیدم ولی خب باشه گلاب و زعفرون رو انجام میدم ببینم میشه یا نه البته آدم استرسی ه ...

نترس چیز خاصی نیست طبیعیه... ازدواج که نکردی؟ رابطه اینا ک نداشتی؟ دیگ از چی میخوای بترسی؟ استرست رو کنترل کن 

اینارم انجام بده اگ نشدی ی متخصص زنان برو ببین اگ این دفه شدی دفه دیگ هم نامنظم بود ی متخصص برو بهت ی قرص هایی میدن که منظم شه پریودیت شاید آهن بدنت هم کمه خرما سبزیجات گوشت و حبوبات بخور 

برام اهمیتی نداره اما پست بالارو ببینین که میگه واقعا ترسیدم! ی دختر 17 ساله رو میترسونین اینطور میگ ...

پست بالا به من چه ربطی داره؟؟؟؟ 

پست من برای ایشون مراجعه به نت و جمع کردن اطلاعات در مورد مشکلشون هست  

چرا فکر میکنید فقط شما هستید که چنین چیزهایی رو تجربه کردید 

من با نزدیک چهل سال سن چنین تجربه ای  داشتم  و تجربه خودم رو‌ برای شخص استارتر نوشتم  

به شخص شما هم هیچ ربطی نداره پس احترام خوندن رو نگه دارید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نترس چیز خاصی نیست طبیعیه... ازدواج که نکردی؟ رابطه اینا ک نداشتی؟ دیگ از چی میخوای بترسی؟ استرست رو ...

عزیزم ۴ ماه پریود نشدن طبیعی نیست 

استارتر میگه خجالت میکشم از دکتر رفتن 

باید بره و علت پریود نشدن مشخص بشه 

دوستان جدی میگن اگه تو همین حال بمونه 

عوارضش خدای نکرده در آینده مشخص میشه 

دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊
عزیزم ۴ ماه پریود نشدن طبیعی نیست استارتر میگه خجالت میکشم از دکتر رفتن باید بره و علت پریود نشدن مش ...

منم عزیزم 4ماه بوده ک نشدم متخصص هم رفتم گفتش ب خاطر شرایط اسرسیه و روانیه ک داری و تا چند سال اول طبیعیه منظم نشه بعدم قرص داد برای منظمی الانم منظم شده 

من دارم میگم خیلی ریلکس بگین چیزی نیس برو دکتر نک ی عده ی جوری ترسوندش ک نگو خب خودمو چندسال پیش باهاش مقایسه میکنم جای این بودم گریه می افتادم