زن_پسر_شجاع مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 1505 عنوان چهار ماهه پریود نشدم | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست واقعا نمیدونم چیکار کنم از خرداد دیگه پریود نشدم۱۷ سالمه از کلاس هفتم عادت میشم واقعا میترسم شرایط دکتر رفتنم ندارم چی بخورم قطعی پریود بشم؟ 1403/07/13 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_دختری_در_مزرعه_ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 769 منم عزیزم 4ماه بوده ک نشدم متخصص هم رفتم گفتش ب خاطر شرایط اسرسیه و روانیه ک داری و تا چند سال اول ط ... اره ولی قصد دوستان هم بد نیست عزیزدلم میخوان بره دکتر تا خدای نکرده مشکلی هست بدتر نشه دَر اَندک مَن تویی فَراوان یا رَبّ 🤍🕊
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 11352 چه ربطی داشت؟!!! خدا شفا بده واقعا معلومه حالت خیلی بدهمن اصلا چیز دیگه ای گفتم شمایی که حالت بده. از یه پریود نشدن به این نتیجه رسیدین طرف مشکل پلی کیستیک داره و نازاست؟ خوده دکتراشام بدون ازمایش هورمونی و سونوگرافی نمیتونن همچین ادعایی کنن اون بیچاره هم الان باید استرس بکشه که وای بچه دار نمیشم و فلان.
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 11352 واقعا نازا میشم؟میشه یکم توضیح بدید راجب این موضوع آخه قدیمی ها و مادربزرگ اینامون که دکتر و اینا ند ... چیزی نیست خواهر من. شمام تا ازمایش هورمونی و سونوگرافی ندین مشخص نمیشه علتش چیه و کسی نمیتونه ادعایی بکنه. فقط استرس و اینات رو کنترل کن و افکار منفی رو از خودت دور کن.
sara28313 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4439 شمایی که حالت بده. از یه پریود نشدن به این نتیجه رسیدین طرف مشکل پلی کیستیک داره و نازاست؟ خوده دکتر ... والا من نگفتم نازاست دیگه شما هرطور دوس داری برداشت کن من فقط گفتم برو دکتر تا در آینده برای بارداریت مشکلی پیش نیاد از خدا براتون طلب صبروعقل میکنم حسبی الله ❤
atena_r عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 11352 والا من نگفتم نازاست دیگه شما هرطور دوس داری برداشت کن من فقط گفتم برو دکتر تا در آینده برای بارداری ... در حق خودت دعا کنی بهتره. شما ظاهرا بیشتر محتاج عقلی.
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4273 خجالت میکشم اونا عادت دارن به دیدن اینچیزا اصلا دکترا بعد یه هفته قیافه تورو یادشون میره بهتر از بیماریه