2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بری دکتر؟ 

من گلو التهاب داشت گوشمم عفونت کرده بود 

دکتر گفت آب سرد نخور 

آب جوش زده (البته داغ نخوری گلوت بسوز )

غرغره آب نمک 

شربت دیفن هیدرامین و آموکسی کلاو 

کنچانا کنچانا^^ https://daigo.ir/secret/61806851483

من دیشب نشسته بودم یهو موقع قورت دادن آب دهنم دیدم گلوم سوخت انگار ویروس وارد شد یهویی الانم مریض شدم😐

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من دیشب نشسته بودم یهو موقع قورت دادن آب دهنم دیدم گلوم سوخت انگار ویروس وارد شد یهویی الانم مریض شد ...

تا بدتر نشدی دمنوش آویشن در حد دو قوری کامل بخور 

یکمم توش عسل بریز 

بدتر بشی دیر خوب میشی 

قرص سرماخوردگی سریع بخور و قرص ویتامین سی 

مایعات فراوااان

همه رو امتحان کردم فقط دارم بدتر میشم لرز دارم

مسکن بخور

پیاز بخور

اسپند دود کن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره