2777
2789
عنوان

یعنی کمبود شوهری راست بوده😫💔

363 بازدید | 18 پست

نمیخوااااااام نمیخااامممم چرا کمبود شوهر داریممممم چرا کمبود زن نداریم اگ. کمبود زن داشتسم الان زنا خیلی با ارزشتر بودن و احترامشون بیشتر میبود

ولیی الن کمبودشوهر داریم اعتماد بنفشم با خاک یکسانههههه

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

شوهر هست 

خوبش نیست

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

زن و مرد خوب همیشه عزیز و کمیابه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا نیست شوهر خیلی هم عزیزه 

اگه میگی نه یه سر به تاپیکای همین سایت بزن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

کمبود شوهر نداریم عزیزم. اتفاقا کمبود دختر داریم! 

وقتی ی عده زیادی از دخترا راحت بدنشون و روح‌شون رو در اختیار پسرا میزارن توقع داری بیان خواستگاری و ازدواجی باشن؟ 

دختره خونه باباشه هم نیاز جنسی هم عاطفیشو برطرف می‌کنه هر وقت دلش خواست بدون هیچ مهریه  و دردسریی کات میکنه پولشم باباش میده 

ی عده دیگم ک که شرایطس رو ندارن میان خواستگاری دختر خانوم ماشینت درست باشه خونه ات درست باشه شغلت درست باشه درامدت بالا باشه 

باباش تو 50 سالگی نتونسته هنوز پارس بخره درآمدش درآمدش بالا باشه از پسر توقع بی ام وی دارن 😑اونم بدون هیچ عشقی  

به عنوان یک پسر خدمتتون عرض کنم که جرات نزدیک شدن به شما دخترا رو نداریم اومدیم خواستگاری گفتین ۱۱۴ تا سکه ما به نظرت جراتشو داریم این مقدار سکه بندازیم یکم با ما پسرا راه بیاین با این شرایط اقتصادی مطمئن باشین که ایشالا قسمتتون میشه

کمبود شوهر نداریم عزیزم. اتفاقا کمبود دختر داریم! وقتی ی عده زیادی از دخترا راحت بدنشون و روح‌شون رو ...

اره واقعا همچین دخترایی ک پدرشون فقیره توقع پولدار دارن همیشه برام عجیب بوده پدر من لاقل ۳ ۴ تا ماشین داش میگفتم بی ام و میخوام😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اره واقعا همچین دخترایی ک پدرشون فقیره توقع پولدار دارن همیشه برام عجیب بوده پدر من لاقل ۳ ۴ تا ماشی ...

عزیزم این ک بلند پرواز باشی مشکلی نیست اما مگه پسرام گناه کردن اومدن تو این دنیا؟ چرا باید آرزو هایی ک تو عرضه رسیدن بهشون رو نداری اون برات برآورده کنه؟ تو وظیفه ات چیه پس؟ خونه خوب ماشین خوب شغل خوب درآمد خوب رو باید پسره مهیا کنه خب اوکی تو وظیفه ات چیه؟ چه نقشی تو اون زندگی داری؟که همه اینا رو باهم میخوای! تازه هیکل خوب و فیس خوبم میخوان در کنارش 

اما پدر شمام که سه چهار تا ماشین داره و پدر ی دختر پولدار که باباش بنز داره تو 50.60 سالگی بنز داره دیگه مگه نه؟ 

نه تو 25 سالگی 23 سالگی 30 سالگی!! پس وقتی باباش تو 50 سالگی بنز داره توقع بنز از خواستگار 25 ساله اش داره؟