2777
2789

من ردش میکنم این نظریه رو چون میگه که همه ی ما قراره دوباره به دنیا بیایم و بمیریم و به دنیا بیایم تا به تکامل برسیم و زندگی قبلی داشتیم و... 

اوکی اما منه منه منه منه و هزاران منه قبلیم کی بوده؟ چجوری به وجود اومدم؟ هزاران سال پیش چطور به وجود اومدم و روحم شکل گرفته؟

دلیل دومم اینکه اگه تناسخ اتفاق می افته و همینطور ما می‌میریم و زنده میشیم و در کشور و دین دیگه ای زندگی می‌کنیم باید جمعیت جهان ثابت بمونه مگه نه؟ این افزایش جمعیت ها یعنی به وجود اومدن روح های دیگه خب قبلش اینا کجا بودن؟ 

سوم اینکه اگه این تئوری درسته باید از آغاز خلقت انسان می‌بوده پس از هزارن سال پیش تا الان یعنی هیچ انسانی تکامل پیدا نکرده؟ 

شما چی به ذهنتون میرسه که این تئوری رو رد میکنه؟ 

اين ها تئوري هستن 

خيلي هاشون اعتقادي هستن

مثله دلايل مذهبي كه با منطق و استدلال نميشه رد يا تاييد كرد 

تاپيك كلا اشتباهه كه نوشتين با دلايل منطقي 

با اينكه همه به روح اعتقاد دارن و يا به انرژي هايي كه ما نميبينيم اما از لحاظ منطقي چيزي قابل اندازه گيري و اثبات كردني نيست فقط معتقديم كه وجود داره

اين ها تئوري هستن خيلي هاشون اعتقادي هستنمثله دلايل مذهبي كه با منطق و استدلال نميشه رد يا تاييد كرد ...

نمیدونم منظورتون چیه اما ی تئوری بزرگه که خیلی ساله وجود داره و خیلی ها بهش اعتقاد دارن 

و خیلی ها با دلایلی که وجود داره و منطقیه رد میکنن این فرضیه هارو 

من ک از اولی ک درس خوندم تا الان فرضیه های مختلفی وجود داشته که استدلال های درست  ردشون میکردیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم كاملا اعتقاد دارم به تناسخ و فك ميكنم با عدالت خدا سازگارتر است 

اين نظر شخصي من است و قصد قانع كردن كسي رو ندارم ! و نظر شما هم محترمه و به هر حال درون هر كس يك بينش و جهان بيني وجود داره

از نظر من نميشه يكي فقير فقط به دنيا اومده باشه و يكي فقط زندگي مرفه رو تجربه كرده باشه 

يكي فقط معلول جسمي بدنيا اومده باشه و يكي ورزشكار و تيزهوش

يكي افريقا و بدون هيچ امكانات و اب و غذا يكي توي سوييس با كلي خدمات رفاهي و ..

سطح و اراده اينها در انجام گناه فرق داره 

ممكنه يك إنسان بگه كه من گناه كردم چون امكانات و الات گناه زيادي دور و بر من بود اما وقتي همه نوع زندگي رو تجربه كرده باشه و باز هم تحت هر شرايطي به گناه و حرص الوده شده باشه جاي بهونه نداره

نمیدونم منظورتون چیه اما ی تئوری بزرگه که خیلی ساله وجود داره و خیلی ها بهش اعتقاد دارن و خیلی ها با ...

اخه شما ميگين با منطق رد كنيم

شما بايد بدونين منطق و استدلال واسه اين مسايل كارايي نداره 

و اين مسايل بيشتر معنوي و اعتقادي است

انقدر این دنیا بی حساب و کتابه که از نظر من از یه مارمولک تکامل یافتیم بعدش هم بمیریم پودر میشیم م ...

دقیقا از لحاظ علمی میگه که انسان از ی باکتری تک سلولی توی اعماق اقیانوس ها که هی تکامل پیدا کرده به وجود اومدیم.... ولی این نظریه علمی که آدم و حوا هرچی داستان اینجوریه میبره هوا... 

جالبیش میدونی کجاست؟ ی چیزایی هستن عین همین کائنات یا بعد سوم این جهان یا و موجودات ماورا الطبیعه که باز علم نمیتونه اینارو اثبات کنه 

میگن قبر آدم و حوا تو یونانه خب کی اونارو دفن کرده مقبره واسشون درست کرده 

من خودم كاملا اعتقاد دارم به تناسخ و فك ميكنم با عدالت خدا سازگارتر است اين نظر شخصي من است و قصد قا ...

بله حرف شما درسته اما فرض بر این بگیرین زندگیه الان شما پر از بدبختی ناراحتی گریه عذاب فقر و نا امنیه 

تو زندگیه بعدیتون هیچیرو بیاد نمیارین که جبران این زندگیه الانتون بشه انگار میشین ی آدم دیگه درسته دیگه مگه نه؟ مگ شما الان زندگی قبلیتون رو یادتونه؟ 

اخه شما ميگين با منطق رد كنيمشما بايد بدونين منطق و استدلال واسه اين مسايل كارايي نداره و اين مسايل ...

چی بگم والا آخه هر تئوری و نظریه ای رو میشه رد کرد با استدلال های درست وگرنه کلی تئوری مختلف راجب هرچیزی وجود داره ک خیلی هاشون رد میشن و گسترش پیدا نمیکنن 

ی عده میان تئوری های مختلفی براساس هرچیزی میدن و بقیه ک نمیان همینطور رو هوا چون خوششون میاد قبول کنن حداقل من اینطور نیستم... سعی می‌کنن با دلایل و استدلال های درست اونو رد یا قبول کنن

دقیقا از لحاظ علمی میگه که انسان از ی باکتری تک سلولی توی اعماق اقیانوس ها که هی تکامل پیدا کرده به ...

ميدوني كه اينكه انسان از يك تك سلولي تكامل پيدا كرده اين هم كامل إثبات نشده و يك فرضيه علمي است 

فرضيه هم كه ميدونين ميشه بعدا ردش كرد 

بله حرف شما درسته اما فرض بر این بگیرین زندگیه الان شما پر از بدبختی ناراحتی گریه عذاب فقر و نا امنی ...

اتفاقا در دنياي مادي نبايد يادت بياد تا از تجربه استفاده كرد اينجور كه عادلانه نيست فقط شرايط عوض شده و با توجه به شرايط بايد انتخاب هات بهتر شود معلومه كه بعد از مرگ رو كسي نميدونه كه چقدر علم و اگاهي وجود داره و در ابعاد ديگه چه خبره! همه فقط ميگن كه بعدش اگاهي بسياري وجود داره و در قالب انرژي و روح وجود داريم

البته ميگم حرف شما و حرف من هيچكدوم قابل إثبات يا انكار نيست! يعني در حدود علم نيست! شما شايد فكر ميكنين علم بي حد است اما اينطور نيست . هنوز جواب خيلي از مسايل با علم قابل پاسخگويي نيست. 

بله حرف شما درسته اما فرض بر این بگیرین زندگیه الان شما پر از بدبختی ناراحتی گریه عذاب فقر و نا امنی ...

شما دوران جنيني حتي يكسالگي رو به ياد ندارين كه وجود مادي دارين بعد ميخواين يكي زندگي گذشته رو به ياد داشته باشه! مسخره نيست؟! 

به هر حال موفق باشين

به هرحال نظرها متفاوته

نظر شما محترمه