پدرم فوت شده چند وقت پیش خوابشو دیدم انگار تو صحن امام رضا ع بودیم دستشو گرفته بودم محکم .بابام همراه یک آقاییبود ک تو خواب میشناختمش (پدر داماد عموم که پدر دامادش فوت شده و من اصلا ندیدمشون !!!) بابام لهجه داشت وقتی زنده بود بعضی کلماتو اشتباه میگفت ... بابام تو صحن یا حیاط حرم بود به من و داداشم گفت : حواستون به حرف ارباب باشه (من تو خواب فکر کردم امام حسین ع را میگه) تکرار کرد حواستون به ارباب باشه ارباب تو تورنیتوعه کاناداییاست!!!! جلسه داره اونجا (مذاکره منظورش بود) به تورنتو میگفت تورنیتو... !!!!!!!! دقیقابه لهجه خاص خودش... بچه ها من قبل از فوت پدرم هم رویای صادقه زیاد دیدم ...
سرچ کردم سرنخی از خوابی ک دیدم ببینم تورنتو یعنی سرزمین جهانیان چون تمام اقوام و ادیان و مردم تقریبا از همه جای جهان در تورنتو زندگی میکنن... پدرم چیزی میخواست بگه و مطمعن بود ک من منظورشو میگردم پیدا میکنم ... خیلی خوابها دیدم پدرم سعی داره چیزی بگه از آینده ...
(یک شب قبل از فوتش خودش خواب امام زمان عج را دیده و با فریاد یا قائم آل محمد از خواب بیدار شده) و برایمادرم تعریف کرده ...
همش حس میکنم ارباب امام زمان عج هست.
خواب هامو جدیدا مینویسم ... و وقتی کنار هم قرار میدم میبینم خیلی بهم ربط دارن ...