2777
2789

خانوادم برا بازسازی خونشون برا جهیزیه من کلی خرج مونده رو دستشون و تحت فشارن حجم زیادی از درآمدشون میره برای قسط و وام ....

شوهرم تو خانوادمون خیلی خودمونی برخورد میکنه جوری که مادرم خواهرم فکرمیکنن شوهرم خیلیییییی راحته و خودمونیه

چندوقت سرزده رفتم خونه مادرم اونام شام خورشت قیمه با گوشت مرغ گذاشته بودن کلی اصرار کرد که بمونم اما من برگشتم خونه خودم چون شام گذاشته بودم، بعد برا شوهرم تعریف کردم گفتم وای نمیدونی مامان چه قیمه ای گذاشته بود غوره‌غوره ام ریخته بود وسوسه شدم بمونم اما چون غذا گذاشته بودم برگشتم ، شوهرم یهو گفت قیمه حتما با گوشت مرغ بعدم پوزخند زد

گفتم آره با گوشت مرغ چطور مگه تو از کجا فهمیدی؟؟

بعد گفت همینجوری آخه خیلی با گوشت مرغ قیمه درست میکنن 

خیلی تو دلم ناراحت شدم از حرفش پدرمادرم فکرمیکنن شوهر من از خودمونه مثل پسرشون دوسش دارن بابام برامون نون میخره گاهی کلی تو کارا به شوهرم کمک میکنه 

حالا امروزم صبح اومدم تنهایی به پدرمادرم سر بزنم گیر دادن ناهار بمون پاشدن ناهار بازم قیمه گذاشتن با گوشت مرغ 

نمیدونم چه غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم حرفاس شوهرت رو جدی نگیر ... 

گفت با بامُرغه ؟بگو آره نوش جونت . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چقد دو روعه

باهاش صحبت کن اسی

بگو واقن انتظار نداشتم همچین ادمی باشی ک این چیزا برات مهم باشه کل تصوراتمو از خودت خراب کردی و..

تا یکم ب خودش بیاد

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

هیچ وقت نه داماد و نه عروس پسر و دختر نمیشن باید بعضی مرزا حفظ بشه اگع تنهای بمون اگه نه شوهرتم میاد بهتره نمونی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 

ببین من عاااشق مرغم، ولی ن جوری ک تو قیمه و قرمه هم مرغ بریزم! 

شوهرم از گوشت متنفره، منم میخندیدم براش، ولی خنده من از رو مسخره کردن و تحقیر نبود! 

کلا عجیب و جالب بود برام ک همه غذاها باید با مرغ باشه، حتی ماکارونی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خودت تنها بمون به شوهرت بگو بره خونه ی مادرش کباب بخوره خیلی بیشعوره آخه مرد اینقدر خاله زنک باید باشه املت هم بزارن جلو دستش باید تشکر کنه  یه جوری به خانواده ات بفهمون که اینقدر تحویلش نگیرن و بابای بنده خدات نون براش نگیره این خاله زنک رو و اینقدر تحویلش نگیرن 

😂

خب بعضی جاها خورشت هایی مثل قورمه سبزی و قیمه رو با مرغ درست میکنن یا بعضی جاها فسنجون رو بجای مرغ با گوشت درست میکنن

این برای 60درصد مردم جانیفتاده است 

نه اینکه بد باشه و....  یکم تعجب داره چون رسمش اینجوری نیست مثلا

شماهم سخت نگیر

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙