2777
2789
قیافه خواهر شوهرم طوریه که حتی زن داداشام و خواهرزادههامم نگرانن که دخترم شبیه اون بشه

استاتر استرسی ک تو داری خودش یکی از علل زشت بودن بچه اس🙄پس استرس نداسته باش بچه ات خوشگل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای شما بودم جای اینکه به خودم استرس بدم که بچه شبیه عمه ش نشه از این دورانم لذت میبردم و به این فکر میکردم که خیلیا الان حسرت یه بچه رو دارن اصلن شکلش براشون مهم نیست.امیدوارم که دخملی تون در درجه اول سالم باشه و بعد به خواست خدا به خانواده شما بره.ولی بخاطر این چیزا فکرتو درگیر نکن.بچه هر شکلی باشه برای پدر و مادرش قشنگ ترینه

استاتر استرسی ک تو داری خودش یکی از علل زشت بودن بچه اس🙄پس استرس نداسته باش بچه ات خوشگل بشه

شوهرم خیلی نگرانه. من سعی میکنم بهش فکر نکنم. احساس میکنم به خاطر این مساله خودشو مقصر میدونه

شوهرم خیلی نگرانه. من سعی میکنم بهش فکر نکنم. احساس میکنم به خاطر این مساله خودشو مقصر میدونه

خودشوچرا؟مگه اون دنیاش آورده؟یااگرم دنیاش آورده مگه دسته اون بوده؟

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
گلم میدونم یه مادرهمیشه نگران بچه هست چه ظاهرچه سلامتی .....بنظرمن اگه بادیدخوب به این قضیه نگاه کنی ...

حق با ایشونه ادم بهش فکر نکنه اصلا بهتره، چون هر چی بهش حساس بشی بدتره ،. ذهنتون رو ببرین رو موضوهای دیگه و به این قضیه فکر نکنین تا بدتر جذبش نکنین😕

همه چیز 
من اگه جای شما بودم جای اینکه به خودم استرس بدم که بچه شبیه عمه ش نشه از این دورانم لذت میبردم و به ...

کلا بارداری پر استرسی بود از آمینوسنتز تا خطر زایمان زودرس. الان شوهرم نگرانه  و منم دلداریش میدم اما خودمم نگران شدم

بیخیال بابا انشالله ک خوشگل میشه ک   قران زیاد بخون.....مامان من سر داداشم ک‌ حامله بود همش قران میخوند الان داداشم خیلی ناااازه...بابا  مامانم قیافشون خیلی معمولیه ولی بچه هاشون  خوشگلن مخصوصا داداشم  😚😚

یعنی آب انار و آب سیب؟

انار سیب به الان توبازارهست پرتقال هرروزبخور.هویج بستنی من روزی سه لیوان اب پرتقال طبیعی میخوردم ماست دوغ شیربصورت فراوان یعنی روزی پنج شش لیوان شیرعسل سه لیوان ماست

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
خودشوچرا؟مگه اون دنیاش آورده؟یااگرم دنیاش بیاره مگه دسته اون بوده؟

مامان و خواهر من خیلی خوشگلن. مادر مادرم هم با وجود ۸۰ سال سن هنوز خوشگله. خود من قیاعه معمولی دارم و  اصلا خوشگل نیستم اما خواهرشوهر و مادرشوهرم خیلی زشتن. اینه که شوهرم دعا میکنه دخترم شیه خانواده من بشه و میگه همیشه دوست داشتم دختر داشته باشم اما به خاطر ژن زشتی ترجیح میدادم بچم پسر بشه

کتاب ریحانه های بهشتی کمکت میکنه

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........