2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن کپی همسرمه میترسم بزرگتر شه بیشتر شبیه عمه هاش شه😢😢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه متنی خوندم از جایی ،در مورد ژن غالب و مغلوب از روی مدل فرم گوش! اگه پایین گوش نرمه گوش حالت نیم دایره باشه ژن غالب، اگه صاف باشه مغلوبه  

ولی خدایی وقتی بارداری اگه این حالت بوجود میاد چقد فکر ادم درگیر میشه که بچه مون به اون شخص نره  

همه چیز 
ما ترکا یه مثل داریم که خانوم قیز چکر بی بی سینه  یعنی دختر به عمش میره... ما ولی ۵۰ ۵۰ هستیم ...

میگم ک خواهروسطیم کپی بابامه وبه عمه هامم رفته ولی یه خصوصیت خوبی ک داره اینه ک هررررررررررچی میخوره چاق نمیشه 

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
میگم ک خواهروسطیم کپی بابامه وبه عمه هامم رفته ولی یه خصوصیت خوبی ک داره اینه ک هررررررررررچی میخوره ...

خوبه خیر ببینن باز چیزای مثبت دارن😃😁

چه جالبه که متفاوت میشن بچه ها کاش میدونستیم چرا

وای برادرزادم فتوکپی منه، شباهت خیلی زیادی ب پسرم داره، قوربونش برم خیلی جیگره    

دقیقا برادر زاده منم 

ولی ته چهره هاشون از اونور باز ی چیز دارن

میگم که درصدیه فقط به ی طرف بیشتر میشه واسه همین میگن

خوبه خیر ببینن باز چیزای مثبت دارن😃😁 چه جالبه که متفاوت میشن بچه ها کاش میدونستیم چرا

یعنی یک درصدبه مامانم نمیره اصلاااااااااا،ولی درعوض من یک درصدبه باباموطرف پدری نمیرم😁خواهرآخریمم ک کلاشبیه منه فک کنم نوبتیه تاحق کسی ضایع نشه  مامانم این دفعه بچه دارشه نوبت عمم ایناس  

میشه واسه صحیحوسالم به دنیااومدن بچم صلوات بفرستین.😍
قیافه خواهر شوهرم طوریه که حتی زن داداشام و خواهرزادههامم نگرانن که دخترم شبیه اون بشه

گلم میدونم یه مادرهمیشه نگران بچه هست چه ظاهرچه سلامتی .....بنظرمن اگه بادیدخوب به این قضیه نگاه کنی وتودلت یه دیدمثبت بجای اون توصیف زشت به خوارشوهرت داشته باشی خداهم جوابتوبامهربونی میده نگران نباش.توی ماه هشت معجون انارسیب هرروزبخور

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........