2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی

سودای،بدن از طریق حنا از پا دفع میشه و اون سیاهی بخاطر همون سوداست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
شب اول دوم واس من نارنجی شد شب سوم سیا شد

مال من بعد بار دوم گذاشتن کم کم رو به تیره شدن رفت تا بار سوم که گذاشتم صبح شستم تا فردای صبح بعدی تمام کف پام سیاه شده بود به جز قسمت گودی پام وگرنه کناره ها کف پا انگشتا کامل سیاه شده😄

من رنگ ادرارم هم سیا شد چیکا کنم رنگ پام برع دانشگا دارع وا میشع

جوراااااب

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مال من بعد بار دوم گذاشتن کم کم رو به تیره شدن رفت تا بار سوم که گذاشتم صبح شستم تا فردای صبح بعدی ت ...

فک کردم فق ما من همینع گودی پا منم زیاد سیاه نشده اما کناره ها و کفش خیلی تیره شده کاش برع چون دانشگاه ها باز میشع دیگ💔

لازم شد بذارم

حیلی وقته دنبالشم برا خاصیتش

هنوز موفق نشدم

جوراب نیم ساق بپوش کلا هم بهت پیشنهاد میکنم جوراب بپوشی چون علت خشکی کف پا و اون سیاهی قوزک پا همش بخاطر فرش