2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بذار بابا خیالی نی فوقش خجالت میکشی از رنگش جوراب بپوش

اره حتما میذارم

دوهفته است حناشو خریدم اما هنو نذاشتم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
واس سیاهی زانو چطو ؟پیشنهادی نداری؟

زینک خوبه من دو سه باری دلی زدم واقعا تاثیر دیدم بعد توی حمومم محکم نه در حدی که پوستشو بکنم لیف میکشیدم و بعدشم لوسیون میزدم بهش تا نرم بشه چون خشک میشه بعد لیف زدن استمرار داشته باشی هر حموم لیف بکشی زینک هفته ای دو سه بار بمالی بهش کم کم درس میشه یه چند درجه روشن تر میشه ولی باید صبر داشته باشی یه دفعه ای معجزه نمیکنه

زینک خوبه من دو سه باری دلی زدم واقعا تاثیر دیدم بعد توی حمومم محکم نه در حدی که پوستشو بکنم لیف میک ...

قرص زینکا ک میخوریم بخرم بزنم ب زانوم؟😂😂حیف نی؟

ولی اگ واقن اثر دارع ک من حرف ندارم

اره حتما میذارمدوهفته است حناشو خریدم اما هنو نذاشتم

البته به کیفیت حنا هم بستگی داره از این کیلویی ها نگیر نه بهداشتیه و نه معلومه چیه از این شرکتیا که توی کیسه های پارچه ای نخ دوز هست اونا خوبن من گرفتم حتی واسه موهامم گذاشتم کیفیت دار بود قشنگ میشد ازش فهمید حناش تازس

قرص زینکا ک میخوریم بخرم بزنم ب زانوم؟😂😂حیف نی؟ولی اگ واقن اثر دارع ک من حرف ندارم

عزیزم کرم زینک اکساید😄 قرص زینکم مراقب باش چاق کنندس من بعد جور اضافه وزن اوردم باهاش و همش فک میکردم نه واسه بدن خودمه ولی از زینک بود دکترم کفت بهم

البته به کیفیت حنا هم بستگی داره از این کیلویی ها نگیر نه بهداشتیه و نه معلومه چیه از این شرکتیا که ...

اهاااااا

باشه عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون