2777
2789
عنوان

بچه هاتون توی مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 63 پست

این موردا تو ابتدایی طبیعیه اینکه یه بچه کوچولو چشمش میمونه رو اون تغذیه میتونه یه تیکه کوچیک بده بالاخره بچه ان 

تو دبیرستان مزخرفه در اصل یه دوستی دارم همیشه یا آبمو نیخاد یا میگه هیچی نداری تو کیفت بخورم؟ در حالیکه من معدم مشکل داره هر لحظه امکان داره ضعف کنم چندبارم بهش بگم متوجه نمیشه نمیدونم چیکار کنم دیگه😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین دقیقا انگارمادرندارن براشون یک لقمه نون وپنیربزاره همیشه بچه هاگرسنه می مونن خودشون

مادر دارن آنقدر هم وضعیت بدی ندارن که نتونه یه تغذیه بزاره برای بچه پارسال تو کلاس پسرم نمونش بود پدر و مادر هر دو شاغل ( البته پسرشون به زور از کسی خوراکی نمی‌گرفت) پسرم یکی دو بار برام تعریف کرد که هیچ خوراکی نمیاره و دل پسرم میسوخت من چند بار که تو خونه برای پسرم ساندویچ یا لقمه میزاشتم برای اون پسر هم میزاشتم تا اینکه پسرم گفت مامان دیگه براش خوراکی نزار همکلاسیم خجالت می کشه و نمیگیره نزار براش

اگر خودش نمی‌گفت می‌دادی ،اما اگر می‌گفت نمی‌دادی ؟؟ چه مظلوم ظالمی بودی عزیزم😅خب اون بیچاره دیده د ...

😂آره

تازه اونا که میگفتن نه نمی‌خوایم به زور میدادم🚶🏻‍♀️😂

خب دلش نخواد اینجوری پرو میشدن

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

کاش خود مدرسه ها ساعت تغذیه داشتند وبه همه بچه ها مثل هم خوراکی های مفید میدادند تا اینقدر بعضی بچه ها اذیت نشن که نمیتونند مثلا به اندازه فلانی خوردنی های خوشمزه بیارن.

هزینه ش را هم همراه ثبت نام یا ماهیانه یا هفتگی میگرفتند

کاش خود مدرسه ها ساعت تغذیه داشتند وبه همه بچه ها مثل هم خوراکی های مفید میدادند تا اینقدر بعضی بچه ...

اولا مدرسه ای که ما میریم شهریش زیاده پس کسی که نداره اونجا نیس و هزینه هارو نمیتونه بده 

بعدش این خانم توی هر تعطیلی حتی پنج شنبه جمعه مسافرت و ویلا و باغ و تفریحه پس ندار نیستن 

بحث اینه آدم چشم و دلش گشنه باشه یا خسیس باشه 

اللن منظورت از بچه یعنی چند ساله؟؟؟ این چیزایی ک میگی برای سنین بالا مثلا ۹ سال به بالا کاربرد داره ...

نه من از همون اول سیر بودم حتی اگه دامن میخواست نشون نمیدادم 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

این موردا تو ابتدایی طبیعیه اینکه یه بچه کوچولو چشمش میمونه رو اون تغذیه میتونه یه تیکه کوچیک بده با ...

من دبیرستانی هستم ولی واقعا عادیه من خودم به رفیقم یا هر کی که میگ تغذیه داری میگم تو کیفمه برو بردار هر چی میخوای چون خودم واقعا اصلا نمی‌خورم و اونا هم میشناسم بعضی ها توان مالی ندارن واقعا ولی باورت نمیشه وقتی که یه تغذیه کوچیک هم میارن به من تعارف میکنن منم گاهی اوقات یکم برمیدارم که معذب نشن همه هم با هم رفیق هستیم 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

وای دزدی ؟اصلا تصورش هم برام سخته

اسم روی مداد رو در میارن و میدزدنش که لو نرن.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شاید توان مالی ندارن دلت رو بزرگ کن

نه توان مالی دارن بچه ها ازکلاس اول باهمن همشون رومیشناسم مادره صبح بچش با لباس چین وچروک وگشنه میاد اون خونه خوابه بچش میومد غذای بچه های مارومیخوردمادره ظهر میومد لوازم ارایشی هاشو که خریده بودنشون میداد_دیگه همه انقدرلنسان هستن بدونن بچه گرسنه روباید سیرکرد

من دبیرستانی هستم ولی واقعا عادیه من خودم به رفیقم یا هر کی که میگ تغذیه داری میگم تو کیفمه برو بردا ...

اسی می‌دونم اون بحثش جداست اینو کلی گفتم بله شما حق دارید گفتید که کلا تغذیه نمیارن و وضع مالی هم خوبه واقعا حق داری

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

اولا مدرسه ای که ما میریم شهریش زیاده پس کسی که نداره اونجا نیس و هزینه هارو نمیتونه بده بعدش این خا ...

خب بعضی چیزها آموزشی هست .و چون هنوز تنبیه درست وحسابی در این مورد نشدند ادامه میدن.

اگر مورد شما همون یک نفر هست برید با مدرسه هماهنگ کنید وواضح تذکر بدید.

چون خیلی چیزها که به نظر شما بد هست شاید برای اونها خیلی عادی باشه