2777
2789
عنوان

بچه هاتون توی مدرسه

1001 بازدید | 63 پست

به بچه هاتون یکم غرور یاد بدید یا اگه خودتون توی مدرسه هستید یکم غرور داشته باشید از خوراکی دیگران نگیرند حتی اگه گشنه هستن 

شاید اون فرد راضی نباشه 

پس اولا به تغذیه شوند خیلی اهمیت بدید بعد هم بهشون یاد بدید حال بهم زن بازی در نیارن

نه گفتن هم یاد بدید یکی ازشون خوراکی خواست اگر دوست نداشتن یا خودشون گشنشون بود بگن نه

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

در واقع تربیت کنن .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ خوراکی گرفت اشکال ندارع اجازه میگیری از طرف اگه خواست قبول میکنه 😐😂عجیب نیست حال بهم زن یعنی چی؟؟

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

دیگ خوراکی گرفت اشکال ندارع اجازه میگیری از طرف اگه خواست قبول میکنه 😐😂عجیب نیست حال بهم زن یعنی چ ...

خیلی بده من خودم توی تاپیک قبلیم راجبش گفتم بری بخونی هم پست هم کامنت هارو میفهمی حال بهم زن یعنی چی

بعدشم چرا باید چیزی رو از کسی بخواد که تعاریف نکرده؟

نه گفتن هم یاد بدید یکی ازشون خوراکی خواست اگر دوست نداشتن یا خودشون گشنشون بود بگن نه

فک. کنم منظورشون بچه هایی که بی اجازه دست تو خوراکی دیگران میکنن من خودم همچین چیزی هم شنیدم

انگار داری در مورد مسن کلاس که دو سه ساله تجدید شده و کلاس بالاتر نرفته حرف میزنی کسی که همش به بچه ...

تاپیک قبلیم بخونی میفهمی 

شاید عجیب بیاد بنظرت ولی هست بدم هست اینجور مفت خورا

خیلی بده من خودم توی تاپیک قبلیم راجبش گفتم بری بخونی هم پست هم کامنت هارو میفهمی حال بهم زن یعنی چی ...

😂😂جرم که نیست بچه هستن خب یه بار این خوراکی شو میده بهش یه بارم اون مگه چیه 😐من همیشه اینجوری بودم هر چی بقیه خواستن تغذیه دادم اونا هم همیشه به من تغذیه دادن هم رفیق شدیم باهم هم حالش بیشتره دور هم میخوریم 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤