2777
2789
خیلیییی خوبه 🥹این تو کارتش ۳۰ تومن داشت یعنی خودش گف بعد ۱۵۰ دلش نیومده بود بده یه شاخه گل بگیره 🤦 ...

کارش زشت بوده واقعا اونم وقتی پرسیده 😕

یه سوال میشه بپرسم درباره دوست پسرمه میخوام نظر تو هم بدونم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش زشت بوده واقعا اونم وقتی پرسیده 😕یه سوال میشه بپرسم درباره دوست پسرمه میخوام نظر تو هم بدونم

خیلیییی بعد جالبه همیشه میگف ببینمت قراره سوپرایز شی واقعا ام سوپرایز شدم خیلی 🤣

بعد میگف من دستم خالی باشه قرض میکنم دست خالی نمیام دیت ولی ...

بپرس قشنگم خوشحال میشم 🫀

تازه دیت بودی؟ چه خوشگله🥺🥺🥺🥺مبارکت باشه منم گل میخوام

نه عشقم یه سالو نیم پیش 

این اولین دیت بود ک اینو اورد تا نشستم تو ماشین گرفت جلو صورتم 😐منم ریده بودم ب خودم🤣🫣😐

🥹🥹

خیلیییی بعد جالبه همیشه میگف ببینمت قراره سوپرایز شی واقعا ام سوپرایز شدم خیلی 🤣بعد میگف من دستم خا ...

دوست پسرم قبلا خیلی درباره اینده حرف میزدم ازدواج با منو....

ولی امروز گفتم بهش تو واقعا دوست داری ایندت با من باشه؟ گفت اره ولی فعلا نمیخوام دربارش فکر کنم اینده برام ایندس 

یعنی چی 🙂

نگرانم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
ببین بعضیا کلا گل گرفتنو یه چیز الکی میدونن با اینکه درست نیست ولی شاید اونم اینجوریه

آخه ازم رنگ موردعلاقم واسه گلو پرسید و خب خودش گفت دست خالی نمیام منم فقط توقع یه شاخه گل ازش داشتم چون مادیات برام مهم نیست واقعا باز نمیدونم چرا صرف نظر کرد