2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

از شهر دیگه اومده بود و موقعی رسید که گل فروشی باز نبود 

اما یکی از کتابهای آگاتا کریستی رو واسم خریده بود 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
دیت اول معمولا چیزی نمیگیرن مگر پسر خودش بخواد از رو اون نمیشه فهمید خسیسه یا نه

پس چجوری باید بفهمم خیلی شک دارم

آخه حتی یه شاخه گل ؟

بعد بهم چندروز بعد گفت گل شده شاخه ای ۱۵۰ وسط حرفاش از دهنش درومد فهمیدم رفته قیمت کرده ولی نخریده حس میکنم بی ارزشم براش

پس چجوری باید بفهمم خیلی شک دارمآخه حتی یه شاخه گل ؟بعد بهم چندروز بعد گفت گل شده شاخه ای ۱۵۰ وسط حر ...

برید رستوران و کافه ببین حساب میکنه یا نه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
منم انتظار داشتم یه شاخه گل برام بگیره قبلش پرسید رز چه رنگی دوس داری منم بهش گفتم سفید ولی نگرفت

خخخخخ قبلا به منم میگفت کی میشه بهت گل بدم فکر کردم گل گرفته برام ولی نگرفته بود 

ولی خسیس نیست من خجالت میکشم خرج کنه برام یدونه نت خریده هی عذاب وجدان دارم با اینکه من بهش نگفتم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤