2777
2789
عنوان

من تو زندگیم با هیچ کسی نبودم

1925 بازدید | 163 پست

من تو زندگیم با هیچ کسی نبودم با کسی بیرون نرفتم کافه نرفتم با پسری یا رستوران یا تفریح و...هیچ ابراز علاقه ای هم به کسی نداشتم و ندارم هیچ هیچ صفر صفر

نمیگم پیشنهاد نداشتم چرا داشتم اما یا بعدازچندبار چت کردن به منظور آشنایی و مدل خواستگاری طور من متوجه عدم تفاهم میشدم و سریع رد میکردم یا پسر متوجه سنگین بودن و حدومرز دار بودن من میشدو میفهمید من فازم هدفمنده میرفت تازه این کلا بیشترین مدت حرف زدنم با پسر(چت)یک ماه بوده که آشنایی و شما و...با احترام صحبت کردن بوده

به نظرتون با بی تجربگی بازم میتونم جذابیت داشته باشم؟میتونم کاریزماتیک باشم؟میتونم کیسی که در حدخودم میدونم و لایقمه رو به طرف خودم بکشم لطفا راهنمایی کنید

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مثل توام ولی یکی جذبم شد تازه اصلا هم بلد نبودم باهاش حرف بزنم اگه طرفت مثل توباشه راحت جذبت میشه

یعنی چی؟ چجوری جذبتون شد؟

من دختر ارومی نیستم اتفاقا شیطونم و چهرم یه کم معصومه اما معلومه چقدر شیطون بلام😅ولی خب نمیدونم شاید خیلی بی عرضه ام و ناتوان که هیچ وقت نمیتونم کسیو جذب کنم😭

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

چندسالته برا کجایی ؟

نمیتونم بگم ممکنه شناسایی بشم نگرانم😢

من حتی فرصت آشنایی ندادم به کسی تا الان

به نظرم تعداد پسرای قابل اعتماد خیلی کم شده

تو به فکر اینی کسی جذبت میشه یا نه ولی به این فکر کن که خودت جذب کسی میشی؟

مشکل اینه که ما واقعا جذب کسی نمیشیم وگرنه الان تو رابطه بودیم

مشکلم اینه که من الان پیشنهادی ندارم واقعا یعنی یکی که واقعی باشه منو بخواد و دنبالم باشه پیگیرم باشه و فقط و فقط من براش جالب باشم هیچ وقت نبوده البته این طوری که توصیف کردم شاید بتونم بگم هیچ کسی تا حالا عاشقم نشده دلیلشم نمیدونم اخلاقمم خوبه خوش رو مهربون خوش اخلاق و...البته اینا حرفای بقیه اس نه خودم  ولی اینکه چرا نمیشه نمیدونم به خدا دیگه خجالت میکشم جلو مامانم 

هرکی میاد سمتم ده روزمیگذره طرف یهو بیخیال من میشه یه ماه میگذره اخلاقش عوض میشه من میبینم غیرقابل تحمل شد و تمام یعنی یه نفروجودنداره که از من خوشش بیاد و من ضایع نشم جلو مامانم به خدا انقدر تاحالا پیش اومده طرف شب پیشنهادداده صبح گفته نه طرف گفته عاشق و دلباخته اتم و کلی دنبالم بوده تا که موافقت کردم آشنا بشه یه مدت که گذشته ول کرده رفته

نه قهرمیکنم نه گریه میکنم نه زیاده خواهم نه بداخلاقم نه هیچکدوم ولی نمیدونم چه حکمتیه که همه میرن😭الانم میترسم بازم ناموفق باشم سنم داره میره بالا هیچی به هیچی

من حتی فرصت آشنایی ندادم به کسی تا الانبه نظرم تعداد پسرای قابل اعتماد خیلی کم شدهتو به فکر اینی کسی ...

اره منم جذب کسی نمیشدم واقعا هیچ کسی برام جالب نبود ولی حالا دلم میخواد یه شخصی که برام جذابه رو جذب کنم ولی پیش خودم میگم تاحالا نتونستی الانم نمیتونی😭

اره منم جذب کسی نمیشدم واقعا هیچ کسی برام جالب نبود ولی حالا دلم میخواد یه شخصی که برام جذابه رو جذب ...

اگه یکی برات جذابه نیازی نیس سعی کنی مثلا مخشو بزنی فقط کافیه بهش اعتراف کنی

همین جسارت ابراز علاقه به اندازه کافی جذاب هست هر کسی از عهده اش برنمیاد

به نظرم بهش بگو ازش خوشت میادو دوست داری بیشتر بشناسیش ممکنه قبول کنه که خیلی هم عالی ممکنه هم رد کنه که پشیمونی برای انجام یک عمل تحملش راحت تره تا پشیمونی برای انجام ندادنش

اگه یکی برات جذابه نیازی نیس سعی کنی مثلا مخشو بزنی فقط کافیه بهش اعتراف کنیهمین جسارت ابراز علاقه ب ...

اون پزشکه و تا الان شاید ده ها نفربهش ابراز علاقه کرده باشندو صددرصد ردم میکنه و این براش جذاب نیست بهتره با آرامش بیشتری پیش برم و رفتارهایی نشون بدم که جذابیت ایجاد میکنه نظرت؟!

مشکلم اینه که من الان پیشنهادی ندارم واقعا یعنی یکی که واقعی باشه منو بخواد و دنبالم باشه پیگیرم باش ...

وقتی با یه پسر چت میکنی مدام شما خطابشون نکن حداقل تمام مدت اینطور نباشه

اگه اوایل جمع میبندیش بعد کم کم صمیمانه تر حرف بزن تا احساس راحتی کنه

با دختری که مدام بهشون بگه شما و جمع ببندتشون نمیتونن زیاد حرف بزنن

وقتی با یه پسر چت میکنی مدام شما خطابشون نکن حداقل تمام مدت اینطور نباشهاگه اوایل جمع میبندیش بعد کم ...

با این پزشکه هنوز چیزی نشده که بخوام بگم تو😂حتی ندیدمش😂😭امیدوارم یه روزی سر یه ماجرایی شمارشو بهم بده لاقل

اون پزشکه و تا الان شاید ده ها نفربهش ابراز علاقه کرده باشندو صددرصد ردم میکنه و این براش جذاب نیست ...

کسایی که همچین شغل مهمی دارن اولویتاشون متفاوته 

انتخابشونو خیلی سبک سنگین میکنن قطعا دنبال کسی مثل خودشونن یا حداقل هم سطح خودشون