2777
2789
۲۱ عواقبش هرچی هست مرد باید زیاد بگیره ازدواج که میکنه بدون همسرش اینجور مراسما نرهاگرم میره حداقل ی ...

فرمایشت صحیح

مرد باید زنش رو هم ببینه اما زن عاقل نباید جنگ کنه

این رفتارا در شان یک زن خوب نیس

بشینن صحبت کنن هر کی دلخوری داره بگه وسعی کنن

برطرف کنن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
۲۱ عواقبش هرچی هست مرد باید زیاد بگیره ازدواج که میکنه بدون همسرش اینجور مراسما نرهاگرم میره حداقل ی ...

فرمایشت صحیح

مرد باید زنش رو هم ببینه اما زن عاقل نباید جنگ کنه

این رفتارا در شان یک زن خوب نیس

بشینن صحبت کنن هر کی دلخوری داره بگه وسعی کنن

برطرف کنن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیشگیری بهتر از اینکه چهار روز دیگ بفکر این باشیم عایی شوهرم خیانت کرده با کی خوابیده چطور جمعش کنیم ...

نه عروسیا ما مختلط نیس شوهرمم رفیقاش دیگه همه پراکنده شدن اصلا رفیق باز هم نیس با پسرعمه اش رفته بود اصلا هم اینجوری نیس بره وسط اینا....من خودم میگم بره یه کم دلش باز بشه خیلی کار نیکنه همش از صب تاشب کار میکنه اینحور مواقع خیلی خوبه بره .....هی هم زنگ میزنه میپرسه بیام میگم نه بابا برو حالشو ببر ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

فرمایشت صحیحمرد باید زنش رو هم ببینه اما زن عاقل نباید جنگ کنهاین رفتارا در شان یک زن خوب نیسبشینن ص ...

درسته این درمورد که مرد بشینه قشنگ حرف بزنه یا قشنگ شنونده باشه درسته

ولی وقتی لجبازه یا اصلا گوش نمیده تو چی میگی باید اینطوری رفتار کرد

شوهر من حتی حرف باباشم گوش نمیده

یعنی جوریه ک کلا به یکدندگی و لجبازی معروفه

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
نه عروسیا ما مختلط نیس شوهرمم رفیقاش دیگه همه پراکنده شدن اصلا رفیق باز هم نیس با پسرعمه اش رفته بود ...

منم اینطوری نیستم ک نزارم بره بخدا🤦🏼‍♀️

عروسی کسی ک میشناسم میگم بره

مثلا دوستاش میبرنش عروسی فامیلاشون 

بخاطر رقصی ک میکنه عروسی رو میترکونه 

تا دلتم بخواد رفیق بازه

دو هفته پیش رفته بود بار بیاره پنج غروب رسید خونه شیش رفت عروسی درحالی ک بچم تب داشت و مریض بود

مامان و باباشو گذاشت خونه ما میخواستن بچه امو ببرن دکتر غر میزدن

منم عصابم خیلی خورد شد ولی هیچی نگفتم بهش زنگ زدم گفتم خودت بیا

البته اونم اصلا اونشب نرقصیده 

ولی درکل میگم عادت همیشگیش اینه منو پسرمو تنها بزاره بره عروسی کسایی ک دوستاش میشناسن نه خودش

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
منم اینطوری نیستم ک نزارم بره بخدا🤦🏼‍♀️عروسی کسی ک میشناسم میگم برهمثلا دوستاش میبرنش عروسی فامیلا ...

نه دیگه کار شوهر شما اصلا درست نیس ....بابا اتفاقی میشه یه عروسی اونم تو این دوره ونزدیکا فانیل یا دوست نزدیک نه دیگه اینجوری بره تمام عردسیا غریبه اینا.....شوهرمنم یه بار پارسال برای دوستش رفته بود ...امسالم دوبار اونم یکیش فامیل بود یکیش مشتری‌....مثل مهمون میره میشنه شامشو میخوره بلمد میشه میاد دبگه هیچی...مال شما خیلی بد هس که....یعنی بچه مریض بشه دبگه عمرا بره جایی ...کلا شوهرمن میره صب۷میره شب ۱۰از سرکار میاد ....فقط جمعه ها تعطیله که اونم فقط با ماس ...هیج حا نمیره نه دوستی رفیقی چیزی اصلا...هرجا باشه باهم میریم مبگردیم میاییم خونمون...تو باید جلوشو بگیری...ببخشیدا بگو مگه تو دلقکی یا رقصنده ....دارن ازت سواستفاده مبکنن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نه دیگه کار شوهر شما اصلا درست نیس ....بابا اتفاقی میشه یه عروسی اونم تو این دوره ونزدیکا فانیل یا د ...

رقصشون کوردیه

خیلی قشنگ میرقصه

مثلا شب یلدا دوستش عروسیش بود منم از یکماه قبلش برا اونشب برنامه میریختم ولی دو روز قبلش گفت میرم عروسی

من داغون شدم کلی عصابم خورد شد حتی دعوامونم شد 

باورت میشه یکساعت بعدش برگشت؟عروسی دوستش نبوده اونشب بهم خورده بوده ولی دوستش خبر نداده بود

کلا اونشب مارو خراب کرد

بحثم اینه دوستاشو به ما ترجیح میده

برای همین عروسی ک میره من عصابم خیلی خورد میشه خودشم میفهمه میاد خونه میخواد ماست مالیش کنه

رقصشون کوردیهخیلی قشنگ میرقصهمثلا شب یلدا دوستش عروسیش بود منم از یکماه قبلش برا اونشب برنامه میریخت ...

نه دیگه کار ایشون خیلی اشتباهه ....مثلا سالی یکی دو بار عب نداره اما نه دیگه اینجوری...کلا مردایی که رفیق دارن بعد متاهلی باید بزران کنار والا به مشکل برمیخورن با همسرشون...خدا کمکتون کنه ...اونم سربراه شه💖

نه دیگه کار ایشون خیلی اشتباهه ....مثلا سالی یکی دو بار عب نداره اما نه دیگه اینجوری...کلا مردایی که ...

عایی پدر من در اومد ولی درست نشد ک نشد

تازگیا میگه دوستام معرفت نداره کمتر باهاشون میگرده

قربونت مهربون