2777
2789
پس با دعوا هم حل نمیشه همسرتون خیلی بیخیال هست که تا این وقت شب خانمش تنها گذاشته ولی متاسفانه اینطو ...

من نرفتم عروسی ولی خانوادش اونجان .کلا حس میکنم هنوز باورش نشده خانواده تشکیل داده . مثل بچه ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعدامش کنید.

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

عروسی. اول .کلا به تنهاموندن من توخونه اهمیت نمیده چه روز چه شب . الان یعنی نمیتونست یه معذرت خواهی ...

اوف من بودم منفجر میشدماااا درم قفل میکردم میذاشتم تو ماشین بخوابه تا آدم شه

یا کلا چس کن میزدم به برق تا با کادو اینا از دلم در بیاره

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
من نرفتم عروسی ولی خانوادش اونجان .کلا حس میکنم هنوز باورش نشده خانواده تشکیل داده . مثل بچه ها

امان از این مردا

امیدوارم بتونم از پسرام همسرای خوبی تربیت کنم.تنها فکرمه واقعا

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

انگار اومد ک دیگ جواب نمیدین

بنظرم نباید هیچوقت تو‌خونه تنها میموندین ک‌عادت کنه،باید میگفتین میترسم تنها بمونم میرفتین خونه مادرتون 

ک بفهمه نمیتونین تنها بمونین

زن تنها خونه 🙄این وقت شب فک کنم عقل نداره یه تخته اش کمه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عروسی

خب رفته که رفته تو که خبر داری از دماغش درنیار.....شوهرم منم همین الان رسید عروسی دوستش رفته بود از سرکار ساعت ۸رفته بود شام خوردن رقصیدن ....خودشم شهر دیگه بود ....من همیشه میگم برو یه کم حالت جا بیاد هی از صب تا شب کارکردن چی میشه بره اینجور جاها حال وهواش عوض شه....هر عروسی ومراسمی باشه میگم برو ....خیلیم خوب میشه چهرش باز شده بشاش شده ....من از شوهرم مطمئنم حتی فیلم هم گرفته اورده میگه نگا کن اینجوری بود عروسی ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

پشت دره . زنگ میزنه پیام میده .

خل نشو پاشو باز کن طفلی از دماغش درنیار ...خب چی میشه یه چنساعتی برای خودش باشه ...ومگه اینا برده ی ماهستن ....واقعا که اصلا درکتون ممیکنم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍