خیلیی حس خوبی داره😍ولی وقتی یادم میفته اون اصرا روحش هم خبر نداره که من چقدر دوسش دارم..دلممیگیره..برام دعا کنید تصوراتم رنگواقعیت بگیرن..دیگه خدایی ۲۷سالگی سن خوبیه برا ازدواج دیگه نمیتونم بیشتر از این تحمل کنمممم😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تصورم اینه بعد عروسی تا دو هفته تحریم کنمش اونم با لباس دامادی پشت در اتاقم گریه کنه کپک بزنه بعد ببخشمش و کمکش کنم تا با دنیای پسرونگیش خداحافظی کنه 🤣🤣🤣
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
🤣🤣🤣از الان واسه اینکه حالشو بگیری نقشه میکشی😂 سوال مهم اینه خودت مییتونی دو هفته تحمل کنی؟؟
نه خداییش نمیشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣