2777
2789
عنوان

چقدر بدم اومد امشب از این اخلاقش

541 بازدید | 15 پست

شوهر من شغل دومش نصب دوربین مداربسته هست بعد امشب رفتیم خونشون دیدم برا خونشون دوربین نصب کرده بعد یه کلام هم به من نمیگفته کجا هستم ویا مثلا خونمون نصب دارم.منم فکر میکردم مثلا بیرونه کارداره یا جای دیگه نصب داره.خونشون هم بزرگه چندروز کارداشته .چقدر بدم اومده ازش که هیچی رو نمیگه موزی.خانوادش هم همینطورن هیچی رو لو نمیدن.ماشالله همیشه باهم هماهنگن .اصلا تعریف نمیکنن که مثلا شوهرم اونجا بوده و ...خودشم میگفت سرکارم نگو اونجا بوده.کلا اینطوری هست برا خانوادش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خیلی موذیه اصلا هیچی نمبگه هیچی من خرم همه چی و مبگم خاک تو سرم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

شوهر من و خانواده شم همینطورن 

انگار من جاسوسم و اونا هم وزارت اطلاعات کشور 

اوایل اصلا واسم مهم نبود چکار میکنن

آنقدر پنهون کاری میکنن که بعضی اوقات به شوهرمم شک میکنم میگم نکنه یه مشکل حادی دارن نمی‌خوان من بفهمم

و جالب تر از همه اینه که جلو من تلفنی هم حرف نمیزنن، ننه ش و برادرش اول بهش پیام میدن اگرم خیلی ضروری باشه شوهرم با آره نه، بعد حرف می‌زنیم جوابشونو میده 😐

شوهر من چیزایی که به نفعش نیست رفیق بازیاشو نمیگه 

خانواده موزیشم همه حرفایی که من خودم میدونمو بازم جلو رمزی حرف میزنن یوقت من نفهمم😐بهشونم میگم چرا اینجورید شما اوسگلی چیزی هستید؟ میگن تو فوضولی 

بی شعور نشستی جلو من در گوشی پچ پج میکنی با بچت بعد من بی ادبو فوضولم؟

شوهر من و خانواده شم همینطورن انگار من جاسوسم و اونا هم وزارت اطلاعات کشور اوایل اصلا واسم مهم نبود ...

بخدا مریضن فقط میخوان برینن تو اعصاب ما 

چندین بار خانواده شوهرم حرفایی که میزدن رو میدونستم اصلا چیزای مهمی نبودن پلشتا فقط میخوان ما کلا چیزی نفهمیم وگر نه اصلااااا حرفاشون چیزای خاصی نیست 

بخدا مریضن فقط میخوان برینن تو اعصاب ما چندین بار خانواده شوهرم حرفایی که میزدن رو میدونستم اصلا چیز ...

دقیقا 

یه سری مامانش پیام داد به من زنگ بزن

شوهرم ندیدش

تک زد به شوهرم 

حالا منم دل تو دلم نبود ببینم چه خبره، شوهرم بهش زنگ زد گفت مامان بیت بریم عیادت فلانی 😐

یا اینکه یه سری زنگ زده بود ساعت ۱۲ شب، شوهر منم می‌گفت اوکی حالا بعد بهت میگم ، باشه ، کاری نداری ، بعد صحبت میکنیم و..... آخر سر گفت من گفتم نمیتونم بیام مراسم ختم چرا آنقدر اصرار می‌کنی 🥲

اما این کار مامانشه که زنت چیزی نفهمه، مامانش از خانواده خودش هیچ اطلاعاتی نمی‌ده اما تا دلت بخواد غیبت خانواده پدر شوهرمو می‌کنه 

دقیقا یه سری مامانش پیام داد به من زنگ بزنشوهرم ندیدشتک زد به شوهرم حالا منم دل تو دلم نبود ببینم چه ...

وای دیوونه ان اینا دیگه😐خدا بهت صبر بده اصلا اهمیت نده حرص نخور اینا مدلشون اوسگل گونست 

مادرشوهر منم به فامیل پدرشوهرمدهرچیدبخواد میگه اونروز میگه فانیل ارزش رفتو اماد ندارن بری بیای با اینجور ادما چی بشه(منظورش فامیل شوهرش بود) بعد من همین حرفو راجب فامیل خودش میزدم میگفتتت وایییییی نگوووو ادم باید رفتو امد کنه هرچقدرم بد باشن نباید تنها بموننی که اشتباه منو نکن (فامیلیم با مادرشوهرم)

وای دیوونه ان اینا دیگه😐خدا بهت صبر بده اصلا اهمیت نده حرص نخور اینا مدلشون اوسگل گونست مادرشوهر من ...

دقیییییییقا اینم همینطوره 

فامیل خودش و پدر شوهرم شهرستانن 

میگه چرا باید شب بمونی خونه مردم، گفتم پسرت خواست وگرنه من اصلا دوست ندارم شب جایی بمونم، گفت حالا هر جایی هم نه همه که بد نیستن مثلا خونه دایی با خاله( خواهر و برادر خودش) اونا خیلی خوبن ، یعنی خانواده پدر شوهرم بدن

در صورتیکه خانواده خودش خیلی داغونن، کم و بیش خبر دار میشم که چقدر دعوا دارن و ‌...