2777
2789
عنوان

از مادر بودن خسته ام

439 بازدید | 28 پست

پسرم سه ماه دیگه میره تو دوسال خیلی اذیتم می‌کنه

از بس ک مادرشوهر پدرشوهرم لوسش کردن اینجوری شده دو تربیته شده

چون عاشق آب بازی ( یعنی به خودش باشه هر روز دوس داره حموم باشه) براش قمقمه خریدم ک اب میخوره چپه نکنه تو خونه با رو لباس هاش نریزه

ولی با همون قمقمه آب میخوره بعد همه آب ها رو از دهنش خالی می‌کنه رو سینش بخدا دوماهه درگیر مریضی شونم (یک دختر هشت ماهه هم دارم)

یا این سرفه می‌کنه یا اون آبریزش بینی دارع خسته امم دیگه

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

بچه پشت سر هم خیییلی سخته

نباید اینقدر زود برا دومی اقدام میکردی

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

دخترمو میزنه با پا میره تو کمرش

تا میخابونمش میاد میگه دده ( یعنی آبجی)

دستشو لگد می‌کنه

انگشت پا دستشو دندون میگیره

اصلا کاری می‌کنه ک بخدا آروزی مرگ خودمو کردم دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم والا جایی هم نیس فرار کنم یه مدت مغزم استراحت کنه دارم روبه زوال میرم خیلی حالم خرابه یه ۷ ساله دارم یه ۷ ماهه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
ناخواسته بود

سلامت باشن 

اگه شیر نمیدی برو دکتر قرص اعصاب بهت بده که بت‌نی تحمل کنی 

خیلیا رو دیدم این کار میکنن زیر نظر دکتر بخور 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

منم والا جایی هم نیس فرار کنم یه مدت مغزم استراحت کنه دارم روبه زوال میرم خیلی حالم خرابه یه ۷ ساله ...

منم همچنین

به شوهرم میگم یک ساعت نگه دار بخابم میگه بمن چ من وظیفم نیس بچه داری کنم

هیچکس برای یک ساعت نگشون نمیداره

عزیزم بچه هات پشت سر همن میدونم سخته ولی به جاش یکم بزرگتر بشن خیلی راحت میشی.با هم بازی میکنن با هم مدرسه میرن نصف روزت مال خودته.

یه وقت بزرگه رو دعوا نکنیاااا

گناه داره.اونم هنوز خیلی کوچولوئه،عقلش نمیرسه

درک میکنم مادر بودن کار سختیه الکی که نگفتن بهشت زیر پای مادرانه 😉

بابا من نمیخام بهشت زیر پام باشه از بس ک اذیت شدم

۲۵ سالمه اما از لحاظ چهره و عقل شدم مثل زن هفتاد سالع

سلامت باشن اگه شیر نمیدی برو دکتر قرص اعصاب بهت بده که بت‌نی تحمل کنی خیلیا رو دیدم این کار میکنن زی ...

ن شیر نمیدم اره بخدا باید برم اینجوری ک من خودمو عذاب میدم به یکسال نمی‌کشه ک از بین میرم

خیلی اعصابم ضعیفه 

منم همچنینبه شوهرم میگم یک ساعت نگه دار بخابم میگه بمن چ من وظیفم نیس بچه داری کنمهیچکس برای یک ساعت ...

منم دست تنهام ...هیچکی کمکم نمیکنه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
عزیزم بچه هات پشت سر همن میدونم سخته ولی به جاش یکم بزرگتر بشن خیلی راحت میشی.با هم بازی میکنن با هم ...

خدا کنه واقعا

انقد بزرگه از دست من کتک خورده و اذیت شده ک حد ندارع خدا ببخشم

ولی بخدا خودشم خیلی اذیتم می‌کنه از دستی جلوم میاد دخترمو میزنع ک حرصم بده

ن شیر نمیدم اره بخدا باید برم اینجوری ک من خودمو عذاب میدم به یکسال نمی‌کشه ک از بین میرمخیلی اعصابم ...

اره حتمن برو خیلییییی حالت خوب میشه و بی خیال

دیدم که میگم