2777
2789

الان داشتم با خودم فکر میکرم یاد یه دوران سم از زندگیم که خب مربوط به نوجونیمه افتادم 😂😂

خداییش واقعا خیلی سم بودم از اصطلاحاتشون استفاده میکردم (شتون گذاشتن اخر اسم ؛گفتن عااااشقتونم؛اب اناناس دارید  پس یه اب سیب لطفا و خریدن شیرکاکائو ) یا انقدر عکس و فیلم ازشون تو گوشیم داشتم ک حد نداشت لایو های یکی دو ساعتشون تو گوشیم بود و اگر لازم میشد عکسای خودمو حذف میکردم تا اونا رو پاک نکنم 🤣 و چون از اون دخترایی بودم ک قبل از اومدنشون به دور همی میشناختمشون بشدت رو پیر ماکانی بودن خودم تاکید داشتم و متعصب بودم رو این قضیه🤣🤣🤣🤣🤣

یادش بخیر خوب شد زودتر تموم شد اون دوره سم لعنتی🤣🤣

شما طرفدار خواننده خاصی بودید که سم بازی دربیارید براش

خواهر من طرفدار دو آتیشه ماکان بند بود مخصوصا او مو طلاییه

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

من بنیامین تمام آهنگ های بی سرو تهش حفظ بودم 

میرفتم تو حس اسمم مریم هست اونجا بود میخونه 

جشن تولد مریمو برای تو زیر آب میگیرم 

فاز دپرسی می‌گرفتم 😫

زمین باز شو منو ببلع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهمون اولش از ماکان بند بدم نیومد نمی‌دونم چرا

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

یه بازیگر بود    

یادش میوفتم هوقم میگیره 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من بنیامین تمام آهنگ های بی سرو تهش حفظ بودم میرفتم تو حس اسمم مریم هست اونجا بود میخونه جشن تولد مر ...

وای نگو که توام با اهنگ ارتیست مورد علاقت توذهنت موزیک ویدئو از خودت و اون میساختی

خواهر من طرفدار دو آتیشه ماکان بند بود مخصوصا او مو طلاییه

من اخرشم متوجه نشدم موهاش ذاتا اینطورین یا رنگشون میکنه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

اون زمان بشتر دخترا طرفدار همون موطلاییه که اسمش امیر بود بودن صدا نداشت خدایی ولی چهرش قشنگه😂

یعنی دیوونم کرد از بس میخوند هر بار این در رو محکم نبند نرو 😂

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

موهاش بور بود ولی بعدا رنگش کرد روشن تر شد

اها گفتم خیلی غیرعادیه  

کاکا ماسم بودیم شاید هنوزم سمیم باید بگذره تامتوجهش شیم