2777
2789
عنوان

اگه استادتون ازتون بخواد که

257 بازدید | 21 پست

بین مسیر شمارو ببینه و بگه سوار شید تا جایی برسونمتون(البته هیات علمی دانشکده دیگه بود نه دانشکده خودم) جلو سوار میشید یا عقب؟؟

آخه بابام یبار گفت آدم وقتی عقب سوار میشه که طرف راننده‌ات هستش

منم جلو خجالت کشیدم، پشت سوار شدم همش معذب بود حرف بابام یادم میفتاد

خواستم بدونم شما تو همچین موقعیتی چکار میکنید؟

قطعا عقب میشینم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک هیچوقت با چنین کسی نمیرم

ولی اگه برم صد در صد عقب

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کلا سوار نمیشم میگم مخلصم استاد خودم ماشین دارم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من میگم نامزدم یا برادرم میان دنبالم از وقتی که گذاشتید ممنونم روزتون بخیر باشه بعد همون جا وای می ایستم گوشی هم میگیرم تو دستم بعد زنگ میزنم مثلا بعد دیگه اونم خدافظی میکنم باهاش وقتی رفت استپ میگیرم میرم خونه استاد دانشگاه و همکلاسی اینا فقط در حد سلام و علیک بسه 

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

کاری به حرف پدرت ندارم زیاد شنیدم این حرف نمی‌دونم این چیه که مد کردند میگن باید جلو بشینی مگه طرف رانندته 

اصلا چه معنی میده با یک غریبه جلو بشینی یک مسیر طی کنی مگه ماشین یک کابینه هست

جز همسر و اعضای خانواده و عمو و دایی من به شخصه صلاح نمی‌دونم جلو ماشین هیچ مرد دیگه ای بشینی