2777
2789
عنوان

چی کنم

53 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبید من چند ماهه خونه بابامم و همسرم تنها راه برگشت زندگیوگفته خونه ای که بابت مهریه ابراسدم برگردونم میگه چک میدم ضمانت وقراره تابه سال حق فروش خونه رونداشته باشه ومن یه بچه بیارم.من یه پسر چهار ساله دارم وازتنعایی میترسم زندگی کنم .شوهرم دوست دارم ولی حس بدی دارم که اون منو دوست داشت همچین حرفی نمی‌زد

کمی نگارش اشکال داره ولی برداشت من میخواد زرنگی کنه مگه شما میخواین برگردین تنها برای یک سال که بعد یکسال میتونه بفروشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری کنم که یکسال بچه آوردم دیگه منورهانکنه

مگه میخوای به اجبار نگه داری شوهرتو  اون چی اون یعنی میلی به موندن تو این زندگی نداره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

مگه میخوای به اجبار نگه داری شوهرتو اون چی اون یعنی میلی به موندن تو این زندگی نداره

میگه من ذهنم خرابه برااین مسأله آخه منم شکایت کردم که خونه رو خالی کنه و به اسم بابام زدم که نتونه بگیره .میگه دوستم داره وزندگیشودوست داره.میگه دست توهه تومیتونی زندگیتو دوباره بدست بیاری.ولی منم قبول نکنم این شرطشودیکه راضی به جدایی میگه هرچی توبگی ولی اون شرطشع

می‌دونه من به بچم وابسته می‌دونه من زندگیمودوست دارم ولی اون نه اصلا فقط به این شرط فک میکنه که خونه روبگیرم حالا میگه چک میدم یادرمقابلش بیا قردادبزنیم اصلا یه وضعیه

اگر همون اول همدیگه رو دوست داشتین و با هم خوب بودین چرا مهریه اجرا گذاشتی اگر ناسازگاری داشتین اینو بدون اون قبلا با ترس قبلا با ترس مهریه و علاقه بود حالا برگردی دیگه نه ترس مهریه داره  و علاقه کمتر چون قبلا شکایت از شما دیده پس زیر پای شما سست تره اگر الان هم دوستتون داره و زندگی باشما واسش مهمه شرط نمیگذاشت وگرنه مهریه که مال شما بود و الان دست خودتونه چرا باید برگردونی