golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3201 عنوان زبونم نمیدونم چرا اینجوری شده نگرانم شما نمیدونید علتش چی میتونه باشه❓💔 168 بازدید | 14 پست چند وقت پیش نوک زبونم با کناره هاش قرمز شده بود وسطش هم ترکبعد الان هنوز هست بعضی وقت ها سفید میشه رو نوک زبونم بعد خوب میشه دوباره میاد یا هر دفعه یکی از پرز هاش بزرگ میشه درد میگیره دوباره خوب میشهبه نظرتون از چیه چیکار کنم خوب بشه 1403/07/12 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 4728 یطرف نوک زبونم سفید شد خوب شد الانم اونطرفش شده دردش تا مغزم میره نمیدونم چم شده ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3201 چیز اسیدی یا ترش خوردین؟ یادم نمیاد ولی فکرکنم شبی که اینجوری شد صبحش لواشک خورده بودم بعد تا شب چیزی نخورده بودم
پاستیل_ترش_هستم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2229 یادم نمیاد ولی فکرکنم شبی که اینجوری شد صبحش لواشک خورده بودم بعد تا شب چیزی نخورده بودم دقیقا برای همونه. تا چند روزی از چیزای ترش دوری کنید مخصوصا لیمو خوب میشین 🎀
golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3201 آفت نیست یعنی؟ عکس بذار تو عکس خوب معلوم نمیشه نه آفت نیست
jhfcv عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 695 تو عکس خوب معلوم نمیشه نه آفت نیست ببین دلایل مختلفی هست مثلا برگشت اسید معده، دندون خراب، ضعف سیستم ایمنی..
golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3201 دقیقا برای همونه. تا چند روزی از چیزای ترش دوری کنید مخصوصا لیمو خوب میشین اخه یهویی نشدا تدریجی شد مثلا اول یکم سوخت فردا صبحش نوکش قرمز شد شب دیدم کناره هاش شده بعد الان ۲ ؛ ۳ هفته میگذره یعنی از لواشکه؟
پاستیل_ترش_هستم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2229 اخه یهویی نشدا تدریجی شد مثلا اول یکم سوخت فردا صبحش نوکش قرمز شد شب دیدم کناره هاش شده بعد الان ۲ ؛ ... احتمال زیاد بله منم خیلی زیاد اینطور شدم مثلا بر اثر شوری تخمه. اگر خیلی اذیت شدین یا پیشرفت کرد حتما دکتر برین. ممکنه از لواشک باشه و چیزای ترش یا شور دیگهم مصرف ورده باشین بدترش کرده باشه 🎀
golsoratyy مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3201 احتمال زیاد بله منم خیلی زیاد اینطور شدم مثلا بر اثر شوری تخمه. اگر خیلی اذیت شدین یا پیشرفت کرد حتم ... ممنون برای شما چقدر طول میکشید تا خوب بشه؟
پاستیل_ترش_هستم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2229 ممنون برای شما چقدر طول میکشید تا خوب بشه؟ من رعایت میکردم بعدش. ولی بازم۳یا ۴ روز درد شدیدش بود تا چتد روزیم چیزای داغ میخوردم اذیت میکرد 🎀