2777
2789
عنوان

کلاس تقویتی کلاس دهم

515 بازدید | 19 پست

پسر من کلاس دهمه رشته تجربی.. کرمان هستم نمی دونم چه کلاسهای تقویتی برای درسهای شیمی ریاضی و فیزیک بفرستمش .. خیلی نگرانم... خیلی باهوشه ولی متاسفانه درس نمی خونه البته سال نهم معدلش ۱۹ شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پکیج براش بخر

ماز

حرف اخر

کلاسینو

تاملند

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
خوب راستش نمی دونم تو کرمان چه موسسه ای برای این دروس خوبه

از آشناها بپرس 

بالاخره یکی هست ک بدونه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

موسسه حضوری وقتشو میگیره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کتاب رو باید در کنار کلاس حضوری براش بگیرم وگرنه نمی خونه

اینه تدریسن عزیزم

فیلمای اموزشی از بهترین اساتید

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)