2777
2789

سلام من 26روزه زایمان کردم همش استرس دارم دخترم هرچقد بزرگتر بشه مریضی بگیره مریضی هاش بیشتر بشه الان دوروزه یکی دوبار شیر بالا اورده استرس رفلاکس گرفتم اگه خوب نشه وای حالم خیلی بده مادرشوهرمم 10روزه فوت کرده شوهرمم نیست خیلی حالم گرفته اس نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔

عزیزززم

نمیتونی ببری دکتر؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم. رفلاکس رو همه بچه ها دارن تا ۶ماهگی معمولا برطرف میشه. رفلاکس شدید که با یه علائم دیگه هم همراهه نگران کننده‌ست و باعث مشکل تو وزن گیری میشه. تا وقتی هم که تغذیه‌شون فقط با شیر مادره خیلی سریع بیماری هایی مث سرماخوردگی رو رد میکنن چون مدام مایعات میخورن و دفع دارن‌. در کل خدا مواظب بچه هاست. به دلت بد راه نده‌.

نگران نباش عزیزم. رفلاکس رو همه بچه ها دارن تا ۶ماهگی معمولا برطرف میشه. رفلاکس شدید که با یه علائم ...

وای یعنی انقد واسه هرچی نگران بچه امم که بیخیال شوهرم شدم کلا 🤕🤕🤕

وای یعنی انقد واسه هرچی نگران بچه امم که بیخیال شوهرم شدم کلا 🤕🤕🤕

اولشه. ان‌شاالله دو ماهه که بشه بیشتر نگرانیات برطرف میشه و به یه ثباتی میرسی و کم کم زندگیت برمیگرده به روال سابق.