2777
2789

دوستم با یکی تو دانشگاه دوست بوده هر چی تکلیف و درس دانشجویی بوده به پسره می‌گفته و پسره هم قربون صدقه ش می‌رفته و کلی عشقم و فلان میگفته و می‌گفت که دانشگاه میریم کسی از رابطه مون خبر نداشته باشه بهتره. دوست بیچاره م فک کرده این خیلی دوسش داره. پیج هم رو هم داشتن. ولی این ترم نیومده بود فک کرده مرخصی گرفته به دانشگاه میگه اونا میگن انصراف داده به پسره پیام داده چرا انصراف دادی میگه شغلم خیلی بهم فشار اورده نمیتونم بیام. البته اینم بگم شهر دوستم با پسره ی ساعت فاصله داره. تا چند روز پیش استوری پسره رو میبینه با یکی دیگه نامزد کرده🫠🫠 به پسره پیام و زنگ میزنه جواب نمیده بعد میزنه دختره رو بلاک میکنه. دوستم به حدی داغون میشه که می‌برنش بیمارستان . دکتر هم بهش قرص اعصاب و روان داده. به نظرتون چه کاری از دستم برمیاد ؟ چیکار کنم براش؟☹️☹️ واقعا خیلی کار پسره بد بود.

هیچ کاری از دستت بر نمیاد . 

کاش رفیق من یه جو از معرفت تو رو داشت. 

تو تلخ ترین روزام تنهام گذاشت.

فقط تنهاش نذار همین 

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حزومزاده

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)