2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصفشو نوشتم حال ندارم بقیشم بنویسم

حال نداری این کارو کنی؟😅😅

پس چجوری میخوای فردای روز که عروسی کردی مسائل رو حل کنی؟..بعضیا آماده شو میفروشن....میگن روی پوست بز باشه بهتره....خودم خیلی دوست دارم بگیرم. ولی میگن آدمش باید معتبر باشه و مومن باشه...و درست بنویسه....وگرنه ممکنه اوضاع بدتر بشه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

حال نداری این کارو کنی؟😅😅پس چجوری میخوای فردای روز که عروسی کردی مسائل رو حل کنی؟..بعضیا آماده شو ...

یعنی سوره احزاب رو بنویسیم توی کاغذ و به لباسمون گیر کنیم؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

یعنی سوره احزاب رو بنویسیم توی کاغذ و به لباسمون گیر کنیم؟

مه میگن سوره ی احزاب رو بنویسید روی پوست آهو یا بز یا کاغذ...ولی میگن آهو خیلی بهتره....بعد بذارید تو یه کوزه سفالی درشم ببندید...اگه دختر تو اون خونه باشه خواستگارش خیلی زیاد میشه...یه جا هم خوندم میگفتن بذارید کمد دختر که میخواد خواستگار داشته باشه...یه پیج پیدا کرده بودم ظاهرا داشت...روی پوست آهو رو میگفت ۳۷۰ فکر کنم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

مه میگن سوره ی احزاب رو بنویسید روی پوست آهو یا بز یا کاغذ...ولی میگن آهو خیلی بهتره....بعد بذارید ت ...

خیلی ممنون عزیزم . اگر بنویسمش رو کاغذ بزارمش توی کمد جواب میده؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

خیلی ممنون عزیزم . اگر بنویسمش رو کاغذ بزارمش توی کمد جواب میده؟

ان شالله که جواب بده...