2777
2789
عنوان

بعدهشت سال امشب دیدمش

1466 بازدید | 52 پست

برادر زن داداشم بود.اونموقع ها خودش اومد گفت دوست دارم چند وقتیم خیلی بهم پیام میداد یه روز بی دلیل کات کرد و من هرچی پیامش دادم خوند و جواب نداد.امشب بعد ۸ سال دوباره دیدمش حالم بد شد.من ازدواج کردم و بچه دارم و اون مجرده هنوز.همش میخاستم برم جلو بگم چراجا زدی ولی روم نشد موقعیتشم اصلا نبود جلوی شوهرم.اونم خیلی عادی برخورد میکرد انگار چیزی اصلا نبوده.

هنوز هم دوسش داری یا فقط عصبی ای؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوسش ندارم ولی اینکه اون منو نخاست دلم شکسته

حرف زدن دربارش غرور خودت و همسرت رو هم میشکنه ! اگه بره و به خواهرش یعنی زن داداشت بگه چی؟! می‌تونی جمعش کنی؟! نخواستت ! جوابی که اون میخواد بگه رو من گفتم :) برو به زندگیت برس

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

فهمیدنش الان چه دردیو دوا می‌کنه جز باز شدن ی زخم قدیمی ،و درگیر شدن ذهنت

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن