2777
2789
عنوان

بعدهشت سال امشب دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 52 پست
چه حرف مسخره ای امکان نداره خودش تصمیم بگیره که ازدواج نکنه ؟کسایی که ازدواج کردن چه گلی به سرشون زد ...

فکرم اصلا درگیرش نیس .فقط برام سوال بود چرا توی فامیل بامن اینکارو کرد.بالاخره فامیل حرمت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برادرتون فهمیده و دیده بدرد هم نمیخورید به خانمش گفته به برادرش بگه کات کنید و ..‌.الان موقعیت ...

چرا خیلی بهتره.بعدم از لحاظ مذهبی هم شوهر الانم خیلی بهم نزدیکتره تا اون اقا

احتمال زیاد خواهرش مانع شده ، حق داری ناراحت باشی ولی یادت باشه هر کی دنبال لیاقتش میره ، من از این ...

مرسی گلم بابت حرفات.اره من خودمم میگم هرچیزی تاوان داره. باور کن تو فکرشم نبودم چون ۸ سالی بود ندیده بودمش تو جمع خانوادگی.ولی اون روز دیدمش دوباره یاد کاراش افتادم.ودیگه بعد اون مهمونی دیگه بهش فکرم نمیکنم

به هر دلیلی نخواسته باهات باشه به خودت و غرورت رحم کن برای چی بری بپرسی چرا منو نخواستی که چی مثلا چ ...

میگم فقط تو ذهنم اومد برم بپرسم که اونم اصلا نپرسیدم و پرونده اون مهمونی و فکرمنم درمورد اون اقا بسته شد