2777
2789
عنوان

مهریه حق زن گول نخورید

331 بازدید | 25 پست

دیدید تو فضای مجازی پر شده مگه ما جنسیم ک باید پول بهامون بدن؟ اینا حرفایی هست که مردا ساختن تو قانونی ک مرد میتونه ۴ زن بگیره، دیه مرد دوبرابر زنه، حق طلاق حق مسکن و همه ی اینا با مرده و حتی زن اگ حق طلاق بگیره تازه با مرد حق طلاقش برابر میشه و....، خانوما فقط حق همین مهریه رو دارن که اینم اقایون اعتراض دارن و میخوان ندن، بله مهریه حق زنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اسی زن اگه مهریه بگیره شوهرش طلاقش نده بگه طلاق نمیدم تا مهریه نبخشی چیکار میتونه بکنه که هم طلاق هم مهریه بگیره ؟هر کی می‌دونه جواب بده مرسی 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خیلی چیزا هم حق شما نیستدرضمن مهریه در توانتون بزنین که بتونین بدین وقتی نمیتونین چرا قبول میکنین؟

مثلا چی؟؟؟؟

الان ۲۰ سکه هم بزنی میشه ۱ میلیارد

دیگه هیج جوونی توان نداره😂

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😇

همین مهریه رو اگه قرار بود زن به مرد بده  میشد مثل جهاز وظیفه زن از همون اول ازدواج از حلقوممون میکشیدن . و میگفتن خب قانونه دیگه باید همینجوری بشه ، حالا خانما بخوان اسم مهریه بیارن سریع هزار نفر میگن این زن زن زندگی نیست چرا مهرشو میخواد انگار نه انگار حقشه

یه سوال اسی زن اگه مهریه بگیره شوهرش طلاقش نده بگه طلاق نمیدم تا مهریه نبخشی چیکار میتونه بکنه که هم ...

حق طلاق دوطرفس شروط قبل از عقد باید باشه بعد ازدواج بعید میدونم آقایی به زن حق طلاق بده

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند