2777
2789

ای کاش رسد صدای من خسته به عرش

گویمش یا رب از چه امتحانم میکنی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ای کاش رسد صدای من خسته به عرشگویمش یا رب از چه امتحانم میکنی

😪

واقعا 

جایی ام نمیتونم گریه کنم اشکم میاد بالا برمیگردونم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😪واقعا جایی ام نمیتونم گریه کنم اشکم میاد بالا برمیگردونم

من انگار عادت کردم برا مهم نیس

اوایل می خواستم خودمو بکشم

ولی الان هیچی ......

ای کاش کسی بهم میگفت

بسه ولش کن ببین راه نجاتت اینه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

من انگار عادت کردم برا مهم نیساوایل می خواستم خودمو بکشمولی الان هیچی ......ای کاش کسی بهم میگفتبسه ...

من حل مشکلم خودکشی نیست 

با این اوضاعم خودم کمکم تیشه ب ریشه م میزنم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من حل مشکلم خودکشی نیست با این اوضاعم خودم کمکم تیشه ب ریشه م میزنم

برا منم نبود

اما دیگه توان اش رو نداشتم

الانم یه چیزی درست نیس

تو روانشناسی یه چیز بود اسمش خوگیری بود

به اون نقطه رسیدم

تعریف قشنگ همونه ازش

میدونم این هم تموم میشه

برا تو هم همینطور 

هیچی موندگار نیست

حتی بدی و غم

ب ا تو هم میگذره

فقط تلاش کن

😍🥰🥰🥰😘