بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اوایل ازدواجم واقعا جذب قیافش نشدم ...با اینکه قیافه خوبی داره ولی اصلا بزا من جذاب نبود بعد میگفتم خوشبحال کسایی که عاشق قیافه همسرشونن... ولی الان میگم چرا قیافشو اون موقع دوست نداشتم ... الان شده کل زندگیم
من روز اولی همسرم رو دیدم اصلا ب ذهنمم خطور نکرد ممکنه با ایشون ازدواج کنم چ برسه ب اینکه تمام زندگی ...
ینی ب دلتون ننشست؟ میتونم بپرسم الان از زندگیتون راضی هستین؟ و ب نظرتون معیار اصلی این رضایتتون چیه؟ چ ویزی تو همسرتون بود ک قطعا امتیاز بالایی تو ی زندگی موفق نقش داره؟
این ک جذب نشدین مثلا مخالف علایقتون بود یا معیار خاصی نداشتین و فقط براتون حذاب نبوده؟
سوالاتت خیلی دقیق و حساب شده و عمیقه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...