2777
2789

امروز اومدی مجبورم کردی با بچه کوچیک تمام اثاث رو بیارم تو حیاط گفتی مستاجر میخاد بیاد....خدا ازت نگذره عقده ای بیچاره که از دیدن گریه من خوشحال شدی..حالا که گربه رفته رو اثاث ..هرچی بگم نمیتونم حال امروز مو براتون بگم....لطفا هرکی خوند یه سوره کوثر یا هرچی دوس داره برام بخونه و دعام کنه...ممنون

خوندم🌹

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مستاجرم درکت میکنم😔💔 انشا الله ی روزی همه مون خونه دار بشیم دیگ بریدم منم.....یرات صلوات فرستادم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

عزیزم اطلاع داشتی که مهلتت تمومه و قراره مستاجر جدید بیاد؟؟؟؟ شاید اون مستاجرهم مهلتش تموم شده بوده و طبق قانون حق داشته که بیاد توخونه که اجاره کرده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم اطلاع داشتی که مهلتت تمومه و قراره مستاجر جدید بیاد؟؟؟؟ شاید اون مستاجرهم مهلتش تموم شده بوده ...

صاحب خونم دوماه میگه پول ندارم رهن تو بدم...دوماه قراردادم تموم شده.الان ۴ روزه مستاجر آورده خونه شو پسند کرده ب من سه روز مهلت داد خالی کنم.هی

صاحب خونم دوماه میگه پول ندارم رهن تو بدم...دوماه قراردادم تموم شده.الان ۴ روزه مستاجر آورده خونه شو ...

عجب ادم بی وجدانی ....ای بابا ناراحت نباش خدابزرگه ....حالا که دلت شکسته از خدا ی خونه خوب و عالی بگیر ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....