2777
2789
عنوان

دوستانی ک زایمان طبیعی داشتن ی لحضه میاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 147 پست

ممنونم بچه ها....

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو این سونو مشخص میشه ک وضعیت بچه چجوریه؟؟؟تولگن قرارگرفته یان؟؟؟

جفت خلفي 

حالت بچه سفاليك 

وزنش ٢١٥٧گرم تو هفته 

٥+٣٣ روز بوده. 

سرش تو لگن باشه رو با معاينه دستي ميگن  كه الان زوده 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
جفت خلفي  حالت بچه سفاليك  وزنش ٢١٥٧گرم تو هفته  ٥+٣٣ روز بوده.  سرش تو لگن ...

ممنون لطف کردی عزیزم...  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
وااااا والله یه خط میبرن کجا تیکه تیکه میکنن خواهرم  من یک سزارینی تیکه تیکه نشده ام😂😁

😁عزیزم شمابیهوش بودی متوجه نشدی که چند لایه شکم روپاره میکنن به بدترین شکل ممکن وچقدر صحنه وحشتناکیه واسه کسی که تاحالاندیده 😘

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
وااااا والله یه خط میبرن کجا تیکه تیکه میکنن خواهرم  من یک سزارینی تیکه تیکه نشده ام😂😁

سزارین جزو جراحی های بزرگ محسوب می شود که عوارض و خطرهای زیادی را به همراه دارد. در عمل سزارین هشت لایه از پوست و چربی های شکم بریده و دوخته می شود که با خطراتی مثل چسبندگی های مختلف همراه خواهد شد.
یک خط ازاون برشهارو فقط میبینی عزیزم

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
زن داییمو بردن بیمارستان روی تخت بود هنوز نرفته بود توی اتاق زایمان مامانمو صدا کردن گفتند لباسو بیا ...

واااااااااا 

مگه میشه؟؟؟مگه داریم؟؟زایمان انقدراحت؟؟؟

خوش بحالشون واقعا...

شده دیگه جفت بچه هاشو طبیعی داشت 

خداکنه هممون مث ایشون زایمان راحتی داشته باشیم....

😁عزیزم شمابیهوش بودی متوجه نشدی که چند لایه شکم روپاره میکنن به بدترین شکل ممکن وچقدر صحنه وحشتناکی ...

نه باو به هوش بودم بوخودا😁

بعدشم زایمان همینه دیگه از پایین چندشه از بالام وحشتناک😅

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁