2777
2789
عنوان

تجربه من از لاغری13کیلو

946 بازدید | 62 پست

سلام عزیزای دلم تجربم از لاغری می‌خوام دراختیارتون بزارم❤️

قبلا لاغر بودم اما از زمانی که کرونا اومد یهو چاق شدم 

قدم173 وزنم 66

وزن قبلم78 بود و الان یه خانوم خوش هیکل شدم که عاشق ظریف بودن هیکم هستم 🥲❤️

به هیچ وجه سمت قرص لاغری نرین که کلی عوارض داره

من از طریق کالری شماری کم کردم

وزن ضرب 20 کنین منهای 100 یا 200 

داخل برنامه مانکن هر چقدر می‌خوردم وزن میکردم و میزدم سعی میکردم کالریم 300 یا 400 زیر مجاز باشه

ورزش روزانه 1 ساعت داشتم پیاده روی هم میرفتم هر روز 40 دقیقه پیاده روی تند 

امیدوارم که کارتون بیاد و برای منم دعا کنین ❤️

یجوری زندگی کن انگار قرار نیست ببینی طلوع بعدو.

آفرین به ارادت   

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من1300میخورم دوکیلو تو 15روز کم کردم 

ولی اصلا راضی نیستم فکر میکردم ماه اول حداقل هفت کیلو کم میکنم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

به نظرت با روزی یک ساعت رقص میشه لاغر شد؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من1300میخورم دوکیلو تو 15روز کم کردم ولی اصلا راضی نیستم فکر میکردم ماه اول حداقل هفت کیلو کم میکنم

بازم خیلی خوب کم کردی 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بازم خیلی خوب کم کردی

ارع ولی نسبت به اون گشنگی و عذابی ک میکشم فکر میکنم کم کم کردم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒