2777
2789

رشته ای که دوست دارم رو تو کشوری که دوست دارم بخونم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ای که دوست دارم رو تو کشوری که دوست دارم بخونم

خودم میخوام تو اروپا پزشکی بخونم

درسمم‌خوبه امسال کنکوریم

وای میگن خیلی سخته قبول شدنش(به نظر من چیزی نیست که نشه 

یکی میگفت دو تا از دوستاش خوندن قبول نشدن

ولی من اعتماد دارم به خودم

خانواده هم نگین این همه سال باید درس بخونی تا به پول برسی

منم خودم نظرم با شما یکیه ولی اینارو هم اطراف میگه

اگه پول داری و میتونی بری خودتو درگیر کنکور آشفته ی ایران نکن با کلی حاشیه و اعصاب خوردی و بی عدالتی

یه دانشگاه که مورد تایید وزارت بهداشت باشه ترجیحا نزدیک باشه پیدا کن برو بخون برگرد ، وقتت رو سر کنکور اینجا تلف نکن

راستش من دوست دارم بتونم این دو سالو درسمو ادامه بدم‌کنکور قبول شم برم از این روستا و برای خودم‌همه چی  بخرم اما خوب نمیتونم حتی کرایه سرویسمو بدم لطفا برام دعا کنید خدا کمکم کنه

‌‌‌‌
خودم میخوام تو اروپا پزشکی بخونمدرسمم‌خوبه امسال کنکوریموای میگن خیلی سخته قبول شدنش(به نظر من چیزی ...

من اصلا حرف اطراف برام مهم نیست که اگه بود من باید دو سال پیش مهاجرت میکردم حتی شده پناهندگی ببین هرجا و با هر شغل و رشته ای حالت خوبه اونو ادامه بده بحث یه عمر زندگیه اونایی هم که میگن عادت میکنی به سختیاش چرت میگن زجر می‌کشی عادت نمیکنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه پول داری و میتونی بری خودتو درگیر کنکور آشفته ی ایران نکن با کلی حاشیه و اعصاب خوردی و بی عدالتی ...

باید برا کنکور بخونم در هر حالت علمم میره بالا برا خودم خوبه 

اروپا یه سال کالج باید بخونم دو سالم علوم پایه بعد کنکور پزشکی اونا رو میتونم بدم

سر همین خانواده میگن یه رشته پولدار بی دردسر تز بخونم ولی من علاقه به بقیه رشته ها ندارم

چرا نشم

کار سختیه عزیزم      من نمیگم نمیتونی بشی   منظورم اینه یه جوری گزینه ای نوشتی انگار مثلا فقط به این بستگی داره که انتخابش کنی!!    نه اینطور نیست     اول انتخاب میکنی   اما چند سال باید سخت تلاش کنی تا پزشکی قبول بشی تو ایران     

من اصلا حرف اطراف برام مهم نیست که اگه بود من باید دو سال پیش مهاجرت میکردم حتی شده پناهندگی ببین هر ...

دقیقا وقتی به یچیزی علاقه داشته باشی هر چی شده میخونی قبول میشی 

ولی من اصلا از کجا بیام رشته ای که دوست ندارم رو بخونم

کار سختیه عزیزم من نمیگم نمیتونی بشی منظورم اینه یه جوری گزینه ای نوشتی انگار مثلا فقط به این ...

تلاش میخواد وقتی تلاش میکنم میتونم جزو گذشته هام بگمش ولی درسته سخته