2777
2789
عنوان

خرید از فروشگاه اسنپ

205 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ۳ روزه خرید داشتم اول یه دو تا عروسک خرید با یه ظرف ک زده ۱۶ هم و ۳ روز گذشته ولی هنوز زده درحال جمع آوری و بعدشم یه چن تا چیز میز گرفتم ک شد ۳۶۰و بعد اونام چن تا چیز گرفتم شد ۸۵۰ کسی هست تابه‌حال خرید داشته بوده از اسنپ شاپ آخه بعضیا گفتن من خرید کردم نفرستادن منم نگران شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفرستن ولی همیشه خدا تاخیر دارن.

آها اوکی پرس و جو کرده بودم بعضیا گفته بودن من خریدم و الان چند روز گذشته از اون روزی ک میخاین بدن و هنوز زده در حال جمع آوری منم فک کردم برا منم همینجوری شده

[QUOTE=355630065]آها اوکی پرس و جو کرده بودم بعضیا گفته بودن من خریدم و الان چند روز گذشته از اون روزی ک میخاین بدن و ...[/QUOTEواسه من که هیچوقت توی اون تاریخ مشخص شده تحویل ندادن،حتی تا یک هفته هم تاخیر داشتن.