2777
2789

امروز زنگم زد خونه مامانم بودم کسی خونمون بود گفتم برن زنگش میزنم دیدم ده دقیقه بعد اومدم خونه مامانم

من تنها بودم شوهرم نبودم خواهرام بودن و شوهراشون 

اصلا جواب سلام منو به زور داد اومد نشست روی مبل بهم کفت چرا حواب تلفنمو ندادی من گفتم سایلنت بود گفت چه معنی داره گوشی بخرید هزینه کنید جواب ندهید 

بعد گفت تو میدونی من اصلا کی هستم که جواب منو ندادی منم بغض کردم

خیلی تند باهم صحبت کرد 

به شوهرم زنگ زدم گفتم من دیگه پامو نمیزارم خونه بابات

بعد مامان و بابای من میگن چرا همچین حرفی زده پدرشوهرت آدم تند مزاجی هسن باهاش کنار بیا هیچی نگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه معنی داره هزینه کنی گوشی بخری جواب ندی😂 حالا کی خریده گوشیتو

تار و پود چادر تووووووو  تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

هیچ وقت نزار دیگران ..باعث بشن برخوردت باشوهرت عوض بشه...

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

خیلی بد حرف زده عروس شی دخترش که نیستی بعد شم هر کی هستی واسه خودتی این دلیل نمیشه زور بگی و طلبکار باشی

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

عین بابای منه، تحملش صفره و یهو قاطی میکنه. 

فک میکنن سلطنت الدوله هستن و از حرفاشون هیچ کی نباید بدش بیاد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خیلی بد حرف زده عروس شی دخترش که نیستی بعد شم هر کی هستی واسه خودتی این دلیل نمیشه زور بگی و طلبکار ...

لحنش بده کلا با همه 

دقیقا منم اینو میگم

خواهر شوهرم همیشه باهاش قهره بخاطر اخلاق بدش

لحنش بده کلا با همه دقیقا منم اینو میگمخواهر شوهرم همیشه باهاش قهره بخاطر اخلاق بدش

خب پس وقتی اخلاقش اینه زیاد به دل نگیر

تو این سن دیگه درست بشو هم نیست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خانمایی که هنوز ازدواج نکردین 

نگید  مگه من با خانواده شوهر  میخوام ازدواج کنم  ،،،،شوهرم مهمه مگه اونا کین و .... 

بله شما قراره با اونا در رفت و امد باشی 

خانواده خودتو انتخاب نکردی ولی خانواده شوهر رو خودت میتونی انتخاب کنی 

C᭄