2777
2789

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چله حق شناس سرچ کن حاجت محال میده البته اگر ب ضررت باشه هم تو همون تایم بهت نشون میدن 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

تو حاجت گرفتی ازش؟

من حاجتم گرفتم چیزی که خواستم شد اما وسط چله تو خواب خواستم بهم نشون بدن چیزی که بهش گیر دادم خوبه یا بد نشونم دادن بده بازم ادامه دادم بازم بهم گفتن بده ببین اگر این انجام بدی حاجت ب صلاحت باشه می‌گیری نگرفتی هم چیزی از دست ندادی چون ب ضررت بوده اما کلا زیارت عاشورا ردخور نداره

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ...

چجوری کل قرانو ۱۵روز بخونیم چند ساعت روزی وقت بزاریم؟

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
خب شما ب ضررت بود بازم حاجتتو گرفتی؟

داشتم می‌گرفتم دقیقا بهش نزدیک شده بودم  از بس اصرار کردم حالم مثل دیوونه ها بود رفتم کربلا برگشتم دیگ اینقد مریض بودم داشتم می‌گرفتم  اما دقیقا  وقتی از امام حسین خواستم بهم بگه خوب و بد چیه و آیا کاری که میکنم چیزی که می‌خوام دارم بهش میرسم و همه میگن بده خوبه یا ن کمکم کنه و بهم گفت بده منم دست کشیدم در کمال سختی و ناامیدی دست کشیدم و چند ماه بعد فهمیدم چرا نباید میشد و با چشام دیدم 

داشتم می‌گرفتم دقیقا بهش نزدیک شده بودم از بس اصرار کردم حالم مثل دیوونه ها بود رفتم کربلا برگشتم د ...

من الان زیارت عاشورا میخونم برای ازدواج بعد خواستگارای داغون میاد ینی ب صلاحم نیس؟

من الان زیارت عاشورا میخونم برای ازدواج بعد خواستگارای داغون میاد ینی ب صلاحم نیس؟

ن عزیزم تو ادامه بده اما شخص خاصی رو نخوا کلا بگو ی آدم فرضی که خوب باشه من برای شخص خاصی بود شما داری راه درست میری اینقد ادامه بده تا ی آدم خوب بین خواستگار ها پیدا بشه شرطش اینطور که شنیدم تو تداوم و ادامه دادن و رعایت تمام شرایطش ایمان قلبی شما کارت درسته