2777
2789

ببین قبلاً هم همینجوری بود منتها چون اسمشو نمی‌دونستن و مردم اطلاعاتی نداشتن می‌گفتن جن زده شده خواب نما شده جادو براش گرفتن از این چرت و پرتا دیگه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بیماری نیست،اختلاله،خیلیا هم دارن علائمشونو کنترل میکنن،شکرخدا علم خیلی پیشرفت کرده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بخاطر تنهایی. قدیم ها کجا تنها بودیم؟؟ خودمون5 تا بچه بودیم و هر روز مهمان داشتیم یا مهمانی میرفتیم.عروسی ها و جشن ها زیاد بود  و با بچهای خاله و عمو و...  میگفتیم می خندیدیم. الان همه تو خونه تنهان و ی گوشی ب دست معلوم افسرده میشیم...  بی پولی هم بی تاثیر نیس البته

تقریبا 90 درص مردم ی افسردگی دارن حالا از خفیف تا شدید

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چی هست این بیماری؟

والا منم نمیدونم 

متخصص تشخیص باید بده 

و اگه داشته باشی اونقدر تابلوعه که اطرافیانت بهت میگن 

اما جدیدا توی ایستا و اپلیکیشنای اجتماعی اومدن درباره قسمتی از علائمش صحبت کردند مثل

حواسپرتی، بی علاقگی در عین اینکه به همه چی علاقه داری، مودی بودن و اینجور چیزا که معمولا همه دارند 

بعد حالا از هر ۱۰ نفر بپرسی ۹ نفر میگن ای دی اچ دارند😂

بخاطر تنهایی. قدیم ها کجا تنها بودیم؟؟ خودمون5 تا بچه بودیم و هر روز مهمان داشتیم یا مهمانی میرفتیم. ...

موافقم درسته که خودم زیاد حانواده‌ی بزرگی ندارم اما واقعا این گوشی دست گرفتنا خیلی تاثیر داره حتی رو خود من خیلی تاثیر داشت