2777
2789
عنوان

چجوری لاغر شم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست
چندوعده و چند میان وعده برات گذاشته؟

وعده ها تمام سرجاشه تا میانوعده هست تو برنامم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شما هم مثل من هر وقت رژیم میگیرین چاقتر میشین؟ البته من یه مدت هم نمیتونم ادامه بدم، زود تموم‌میش ...

مشکل ماهایی که سرخود رژیم میگیرم دقیقا همینه بعد یمدت که ول میکنیم دوبرابر برمیگرده من  قبلا ۳۰ تا کم کردم یهو باردار شدم ول کردم دوبرابر برگشت الان رفتم دکتر گفته بعد اینکه ب وزن دلخواه رسیدی یکسال بعدش باید تثبیت باشی ۳ماه ۳ ماه اروم اروم غذاتو اضافه میکنی بعدش بدن دیگه ب حالت نرمال برگرده چاق نمیشی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
مشکل ماهایی که سرخود رژیم میگیرم دقیقا همینه بعد یمدت که ول میکنیم دوبرابر برمیگرده من قبلا ۳۰ تا ک ...

شما که یه بار ۳۰ کیلو کم کردی پس بازم میتونی، من کلا یه ۳-۴ کیلو کم کردم اونم موقع کرونا، بعدش اونم برگشت با اضافه سر جاش! 

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
شما که یه بار ۳۰ کیلو کم کردی پس بازم میتونی، من کلا یه ۳-۴ کیلو کم کردم اونم موقع کرونا، بعدش اونم ...

من ۳۰‌کیلورو واقعا با عذاب کم کردم اخراش دیگه ۶۰۰ ۵۰۰ کالری میخوردم یروز ۱۰۰۰ تا میخوردم سریع فرداش احساس میکردم پر شدم  الان با دکتر و برنامه پیش میرم عالیه بدون گرسنگی و تازه تو دوهفته ۳ کیلو کم شدم

من ۳۰‌کیلورو واقعا با عذاب کم کردم اخراش دیگه ۶۰۰ ۵۰۰ کالری میخوردم یروز ۱۰۰۰ تا میخوردم سریع فرداش ...

کم کم که وزن کم کنید برگشت نداره معمولا و بسیار بهتره

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!