2777
2789
عنوان

چجوری لاغر شم🥲

333 بازدید | 25 پست

چجوری لاغر کنم دیگه خسته شدم رژیم و ورزش و سالم خوری و انتخاب کردم وسطش جا زدم 

قرص لاغری و انتخاب کردم ی روز خوردم از عوارضی ک داشت ترسیدم 

من همش رژیم میگیرم اما بعد چند وقت ول میکنم و بیشتر از قبل چاق میشم من چیکارکنم؟؟؟ چرا اراده ندارم ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم دکتر تغذیه دوهفتس رژیمم از ۸۵ شدم ۸۲

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
منم چند وقته دارم به آلفا اسلیم فکر میکنم نمیدونم بگیرم یا نه؟؟

والا خواهر من خریده خیلی خوبه تو ۵روز آدم تغییر و میبینه تو اندامش

از آدما به آدما ،پناه نبرید،چون بی پناه تر میشد😔😔

پس شما هم مثل من هر وقت رژیم میگیرین چاقتر میشین؟ البته من یه مدت هم نمیتونم ادامه بدم، زود تموم‌میشه و من انگار قحطی زده ام بیشتر از قبل میخورم... من خیلی اضافه وزنم بیشتر از شماست

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
چجوریه؟ لاغرم شدی تو این چندروز؟

اره درکل ۹روزه ست من الان روز هشتمه چهار کیلو کم کردم

سه روز اول سیب زمینی وگوجه سه روز دوم تخم مرغ وگوجخ سه روز سوم سینه ی مرغ وگوجه، هرچقدر خواستی میتونی بخوری چای وقهوه ام مجازه

لطفالایک نکنید،ممنون