2777
2789
عنوان

جوشای صورتی که تمومی ندارن

417 بازدید | 38 پست

خسته شدم بخدا از بس همه هی بهم گفتن . جوشای هورمونیو چطور خوب کردین ؟دارو هم دکتر زنان بهم داده ولی بازم جوش میزنم. محصولی چیزی بوده استفاده کرده باشین نتیجه بده؟ هم برای جوش هم جای قرمزی و چاله جوش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر بگو راکوتان مصرف کنم میگه برو ازمایش بده اگه مشکلی نبود مصرف میکنیو خوب میشی

کبدم یکم چربه سنگ کیسه صفرا هم دارم .برای همین هیچوقت دکترایی که میرفتم بهم نمیدادن راکوتان .چیزای دیگ میدادن یکم فروکش میکرد باز شروع میشد

اینایی که هی میان بهت یادآوری میکنن قرار بوده آیینه توالت بشن قسمت نشده 

نچسبا انگار آدم خودش چشم نداره 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

کبدم یکم چربه سنگ کیسه صفرا هم دارم .برای همین هیچوقت دکترایی که میرفتم بهم نمیدادن راکوتان .چیزای د ...

منم خیلی درمانارو انجام دادم تا اینکه راجب راکوتان فهمیدم رفتم دکتر گفتم میخوام مصرفش کنم مشکلی نداره و....